CSM Bistrița, campioană națională de juniori 1 la cros. Trifan, aur la tineret

 

Echipa de juniori mari a Clubului Sportiv Municipal, antrenată de Dragoș Mihali și Edith Mogyorosi,  a luat medalia de aur la Campionatele Naționale de cros pentru copii, juniori și tineret, desfășurate recent la Băile Felix.

Boitor Zolt, Bogdan Motogna, Marius Hascioschi și Răzvan Popan au alergat cel mai bine din țară pe 6000 de metri, la juniori 1, echipe.

Deja de neînvins în România, Adrian Trifan a luat și el aurul competiției de 8000 de metri, tineret, cu un avans de peste 200 de metri față de următorul clasat. Trifan a fost premiat în mod special de Marius Negrea, fost atlet de performanță, în prezent om de afaceri, invitat la competiția bihoreană.

În același concurs, echipa de copile 1  a CSM-ului a terminat proba de 1500 de metri pe locul 3. Formația bistrițeană, la care un aport deosebit a avut antrenorul Nicolae Lupan, a fost formată din Giulia Moldovan, Alexandra Marc, Florentina Cihărean și Anamaria Petraș.

O altă performanță remarcabilă în urma acestui concurs a fost calificarea lui Boitor Zolt la Balcaniada de cros pentru juniori. Acesta este antrenat, ca și Trifan, de Dragoș Mihali. 

sportulbistritean.ro

 | 245 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *