CSM Bistrița a primit bani pentru handbal! Adi Moldovan e mulțumit!

Joi, 26 septembrie a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Bistrița, care a avut pe ordinea de zi aprobarea finanțării handbalului bistrițean. După o serie de discuții, în care liberalii au cerut diminuarea sumei alocate, datorită faptului că handbalul masculin nu mai are activitate, membrii consiliului local au aprobat finanțarea handbalului bistrițean.

Conform directorului Adrian Moldovan:”Cert este că a fost aprobată suma de 257.000 lei până la finele acestui an, suma totală o vom comunica după ce primim proiectul de hotărâre de la Consiliul Local. Cu banii primiți avem condițiile necesare pentru desfășurarea în bune condiții a activității echipei de handbal feminin în campionatul diviziei A și înscrierii unei echipe de seniori în campionatul diviziei B, masculin”.

Dacă în cazul echipei feminine lucrurile își vor continua cursul normal, fetele începând deja campionatul, pentru echipa masculină există o înțelegere între CSM și LPS Bistrița, înțelegere prin care echipa de juniori I a LPS, pregătită de Silvian Vlad, va reprezenta LPS-ul în Campionatul Național de Juniori și  CSM-ul în Campionatul Național, divizia B, în care bistrițenii vor evolua în seria N-V.

Adrian Moldovan, director CSM:”Cu toată întârzierea cu care s-a aprobat proiectul nostru, este foarte important că vom avea liniștea necesară pentru a ne continua activitatea și pentru a face performanță. Votul afirmativ dat de membrii consiliului local este unul venit să  sprijine activitatea  sportivă din municipiu, iar faptul că a fost aprobat așa târziu, mai bine mai târziu decât niciodată”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 704 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *