CSM a pierdut la Vâlcea

– antrenorul Iuliu Crăciun e foarte nemulțumit de arbitraj

„Ne-au făcut ca la Nufărul” a declarat Iuliu Crăciun după înfrângerea la limită suferită pe terenul echipei Național Râmnicu Vâlcea, scor 31-30 (15-14), referindu-se la arbitrii întâlnirii. Handbalistele lui Cră-ciun au reușit un joc foarte bun în fața echipei de pe locul al doilea din serie, echipă formată din cele mai bune junioare, adunate din țară. „Arbitrii au fost de la ei, din Râmnicu Vâlcea și nu ne-au lăsat să jucăm deloc. În repriza a doua am condus, dar pe final am primit o eliminare pe care nu am înțeles-o și un 7 metri cu care ne-au bătut. Sunt supărat pe ei, pe sistem. Eu înțeleg că e echipa Federației, dar asta e valoarea unei echipe forma-te din ce e mai bun în țară, în fața unei echipe ca a noatră, formată de doar patru luni? Trebuie să se promoveze va-loarea!” a declarat Iuliu Crăciun.

Lorinț are probleme în continuare

– jucătoarea nu-și mai revine după accidentare

Coșmarul accidentărilor pare că nu s-a încheiat pentru Anamaria Lorinț. Unul dintre cei mai buni interi pe care i-a avut Iuliu Cră-ciun în ultimii ani, Anamaria Lo-rinț e accidentată de mai bine de peste nouă luni de zile. Jucătoarea a suferit o operație anul trecut și a avut o perioadă de recuperare de câteva luni de zile. A fost folosită puțin în câteva me-ciuri din acest retur, dar se pare că nu și-a revenit. „Are în continuare probleme, o să îi mai facem un RMN, să vedem ce se întâmplă. Nu știu ce operație
i-au făcut. Se tot plânge că o doare. Nu înțeleg ce se întâmplă, că e accidentată de nouă luni de zile” a declarat antrenorul Iuliu Crăciun.

 | 89 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On