CS Tibi, rezultate bune la Cupa Primaverii – Gura Humorului

În 4 aprilie la Gura Humorului s-a desfășurat a III-a ediție a Cupei Primăverii la înot.

CS Tibi a participat cu un lot de 20 de sportivi: Bora Carla, Crișan Mara, Chibulcutean Beatrice, Drăgan Daria, Brehar Ruxandra, Moldovan Cătălina, Scurtu Mihai, Ghiță Octavian, Ilișuan Alex, Carțiș Horia, Deac Darius, Farkas Cristopher, Georgiță Rareș, Mezdrea Banu Alex, Olaru Luca, Turlaș Vlad, Popescu Robert, Scurtu Andrei, Mureșan Arthur, Ropan Ștefan. Lotul bistrițean a fost însoțit de galeria părinților. Concursul a cuprins probe de 50 m la cele 4 procedee: liber, spate, fluture și bras, premierea s-a facut pe 8 categorii de vârstă.

Sportivii bistrițeni au obținut 17 locuri 1, 16 locuri 2 și 17 locuri 3. Pe baza punctelor acumulate Bora Carla, Chibulcutean Beatrice, Moldovan Cătălina, Carțiș Horia și Mureșan Arthur au fost declarați cei mai buni sportivi la categoriile lor de vârstă, iar CS Tibi a ocupat locul 2 în clasamentul pe echipe.

Președintele clubului bistrițean Horgoș Tiberiu a declarat “A fost un concurs de verificare în bazin de 25 m, la care, din păcate, din diferite motive nu am putut participa cu întregul lot. Majoritatea sportivilor clubului nostru și-au îmbunătățit recordurile personale și pentru asta îi felicităm. A fost o adevarată placere să vedem galeria noastra în acțiune, galerie care devine tot mai activă de la un concurs la altul. Faptul că la proba de 50 m liber băieți născuți în 2006 întreg podiumul a fost ocupat de sportivii clubului ne dă speranțe. Å¢in să mulțumesc sponsorului Politub SA și părinților pentru susținere.”


 | 439 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *