Cristiana Chirlejan, locul 5 la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin

Peste 400 de sportivi din 40 de țări, membri ai 70 de echipe din 14 organizații internaționale au participat recent la ediția cu numărul cinci a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin, desfășurat la Sibiu.

Bistrița a fost reprezentată de Cristiana Chirlejan și Bogdan Bodor, ambii de la CS Karate Club, condus de Radu Sângeorzan.

Cristiana Chirlejan s-a luptat în cadrul categoriei -55 kilograme Under 18 și s-a clasat la final pe un remarcabil loc 5 la kumite iar Bogdan Bodor a încheiat competiția pe locul 9 la -65 kilograme.

Campionatul Mondial de Karate Kyokushin este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Clubul Sportiv Hirsch din Sibiu, cu sprijinul: sponsorului principal: Auchan și a partenerilor de eveniment: Carrefour, Cona, Floradi, Carpatina, Restaurant New York, Culinarte și Transilvania Partners.

Ediția precedentă a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin a avut loc la Londra, în 2013.

Karate Kyokushin, stilul care stă la baza acestui turneu mondial, este „cel mai puternic karate”, fiind considerat cel mai dur sport din lume. Competițiile se desfășoară după un sistem de luptă full contact (knockdown), în care sportivii își pot folosi forța 100%, fiind interzise tehnicile letale. Câștigătorul este desemnat prin knockout sau în baza punctajului obținut la finalul luptei.

Această a cincea ediție găzduită de Sibiu s-a adresat atât adulților, cât și juniorilor, fiind pentru prima dată când aceste categorii au fost reunite într-un singur turneu

 | 964 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *