Cristian Ciurian „Lipici” a trecut la boxul profesionist și boxează la Gala de la Cluj!

Bistrițeanul Cristian Ciurian "Lipici" va participa la prima Gală de Box Profesionist din Transilvania. Evenimentul va avea loc în data de 20 iunie, în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca și va fi transmis de sport.ro și de Pro Tv Internațional. Gala este organizată sub egida Federației Române de Box.
 
Lipici este primul bistrițean practicant de box care a trecut la profesioniști. Cristian Ciurean, unul dintre cele mai bune produse ale școlii de box din Bistrița a trecut la profesioniști și va lupta în prima gală de box profesionist din Transilvania. Evenimentul de la Cluj este în direct la Sport.ro pe 20 iunie de la ora 19.00!
 
Meciurile cele mai tari ale galei:
Cristian Ciurian vs Zoltan Hotvath
Florin Cardos vs Laszlo Szekeres
Razvan Benche vs Liviu Ungureanu
Lucian Bot vs Ferenk Zsalek
 
Lipici se numără printre sportivii tari care participă la gală și va boxa la categoria 64 de kilograme, împotriva lui Zoltan Hotvath. 
 
Cristian Ciurean, cunoscut și cu numele de "Lipici" este unul dintre cei mai buni pugiliști pe care i-a avut Clubul Sportiv Municipal Bistrița. Sub comanda lui Nicolae Zăpârțan și a tatălui său, Ioan Ciurian, sportivul Cristian Ciurian a obținut de-a lungul timpului, mai multe performanțe, printre care amintim: locul II la Naționalele de Juniori, locul III la Naționalele de Tineret, titlul de campion național, cu echipa, la seniori și multiplu câștigător al Cupei Europei (2008, 2009, 2010, 2012). 
 
De câteva luni, se pregătește pentru boxul profesionist, la Cluj-Napoca, cu antrenorul Vasile Herțeg. "Am trecut la profesioniști și este primul concurs important la care particip. Le mulțumesc pe această cale antrenorului Nicolae Zăpârțan și directorului CSM, Adrian Moldovan, pentru tot ce au făcut pentru mine până acum și sper să mai colaborăm în continuare, chiar dacă nu mai sunt la Bistrița", a declarat Cristian Ciurean pentru sportulbistritean.ro.
 
 
Augustin Danci
 
 
 
  


 | 640 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *