Cristi Coroian trece prin momente cumplite! A suferit un atac cerebral la antrenament!

Fostul căpitan și antrenor al Gloriei, Cristian Coroian, se află între viață și moarte la un spital din Cluj-Napoca. A fost operat de urgență după ce a suferit un atac cerebral la un antrenament al echipei pe care o antrenează în prezent, Metalurgistul Cugir.

Cristi Coroian are 42 de ani și și-a luat licența pro în urmă cu o lună. Se pregătea alături de fotbaliștii săi cînd i s-a făcut rău și căzut inconștient.

Cristi Coroian are o carieră prodigioasă, începută la CFR Cluj. Pe prima scenă a evoluat la „U” Cluj, FC Național (1996-1998), Gloria Bistrița (1998-2005 și 2007-2011) și CFR Cluj (2005-2007), având 86 de goluri marcate, cele mai multe pentru echipa lui Jean Pădureanu, unde a evoluat 11 sezoane. A cunoscut și botezul cupelor europene, în Intertoto, atât pentru Gloria Bistrița, cât și pentru formația din „Gruia”.

În 2009 a devenit secund la Gloria Bistrița, în 2013 a fost numit principal la FCM Tg. Mureș. A antrenat și echipa a doua a Bistriței, dar și prima garnitură în Liga secundă. A părăsit Gloria Progresul Bistrița după din sezonul trecut și a plecat la Cugir. 

 | 3.736 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *