Crețu: „Avem 2 milioane în buget, pentru Gloria”. Ce spune despre premierea lui Toniuc

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a comentat, în cadrul unei conferințe de presă, posibilitatea ca Gloria Bistrița să primească bani de la Primăria în acest an.

Primarul spune că sunt bani prevăzuți în buget, dar că aceștia nu au putut fi alocați deocamdată, din cauza faptului că Gloria se află în insolvență. "Încercăm, avem în fondul de rezervă 2 milioane de lei și aștept să găsesc o formulă legală, ca să putem să dăm banii. Anul trecut i-am ținut un an de zile și nu am găsit formula legală. Încercăm o variantă, pentru că eu consider că trebuie sprijinit clubul de fotbal Gloria Bistrița, dar numai în litera și spiritul legii", a spus Ovidiu Crețu.

Legat de proiectul de hotărâre inițiat de Alexandru Toniuc (PER), privind premierea individuală a fotbaliștilor Gloriei,  Ovidiu Crețu că acest proiect are șanse mici să treacă. "Nu putem să facem premierea sportivilor pentru că nu sunt prevăzuta sumele bugetare. Dar nu numai din cauza asta nu putem face premierea, ci și pentru că premierea sau recompensarea sportivilor, în baza legii sportului, nu ne permite să facem premierea acum. Raportul proiectului este negativ și nu cred că acest proiect va trece", a declarat Crețu.
 

Augustin Danci

 

 | 299 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *