Crăciun, un antrenor cu rezultate de cursă lungă

Antrenorul Liceului cu Program sportiv, Iuliu Crăciun, a obținut, de-a lungul timpului, peste 10 medalii de argint și de bronz și un titlu național, cu junioarele pe care le-a pregătit. Din 1991 și până în prezent, echipa de handbal feminin a Liceului cu Program Sportiv a participat la toate turneele finale.

Se conturează echipa de senioare

Antrenorul Iuliu Crăciun crede că unul dintre motivele pentru care echipa sa a obținut acest rezultat este și faptul că fetele vor juca, din sezonul viitor, pentru echipa de senioare a Bistriței. „Vreau să îi mulțumesc primarului Ovidiu Crețu pentru că s-a gândit la sportul de performanță, că ne va ajuta să alcătuim o echipă de divizia A. Acest lucru a fost o motivație în plus pentru fete, având în vedere că în sezonul viitor vor juca în Divizia A. Școala bistrițeană de handbal feminin de la LPS și-a arătat încă o dată valoarea” a declarat Iuliu Crăciun.

Echipa de senioare se va închega în luna iulie, fiind formată aproape în totalitate din junioare ale Liceului cu Program Sportiv, absolvente ale clasei a XII-a. Deocamdată, nu s-a anunțat nicio jucătoare care să vină la Bistrița de la alte echipe de senioare sau de junioare. Echipa va efectua, în luna iulie, un cantonament de pregătire de două săptămâni, la Piatra Fântânele. Campionatul va începe în luna septembrie, dar încă nu se știe cu cine va juca în serie echipa CSM Bistrița.

 | 138 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On