Coroian: „Suntem în grafic din toate punctele de vedere!” Hatfaludi: „Mă bucur pentru Antonache”

După partida cu FC Bihor, contând pentru etapa a 4-a a Ligii a doua, directorul tehnic și președintele Gloriei s-au declarat mulțumiți de cele 3 puncte obținute.

Cristian Coroian, director tehnic:”Suntem fericiți că am câștigat acest joc, pentru că sunt importante cele trei puncte pe care le-am acumulat în clasament. A fost un joc pe care noi ni l-am făcut greu datorită numărului mare de ocazii pe care le-am ratat, iar pe final am avut chiar și ceva emoții pentru obținerea celor trei puncte. Important este că am câștigat și avem liniștea necesară pregătirii jocului de la Rm. Vâlcea, un joc greu deoarece avem în serie echipe bune și fiecare partidă este deschisă oricărui rezultat. Suntem pe un drum bun, avem toate condițiile necesare îndeplinirii obiectivului, promovarea în prima ligă, jucătorii și-au primit salariile, în curând vor primi și primele pentru punctele acumulate, suntem în grafic din toate punctele de vedere”.

Alexandru Hatfaludi, președinte:”Un meci de mare angajament, suntem bucuroși pentru victorie și pentru cele trei puncte, pentru că în sistemul acesta cu play-off, goana după puncte este obiectivul fiecărei echipe. Mă bucur de asemenea pentru Antonache, care înscrie joc de joc și răsplătește astfel încrederea acordată, este un jucător foarte tânăr în care noi avem mare încredere. Ne pregătim pentru jocul de la Vâlcea, cel care va fi de fapt adevăratul derby, chiar dacă televiziunile au catalogat ca derby jocul cu FC Bihor”.

Leon Buhai /sportulbistritean.ro

 | 343 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *