Consilierii, prea obosiți cu centura ca să-și mai bată capul și cu handbalul! Echipa riscă desființarea!

CSM Bistrița ar putea retrage echipa feminină din campionatul Ligii a doua dacă nici în următoarea ședință de Consiliu Local nu se va vota pentru finanțarea echipei.

Luni, 2 septembrie, a avut loc o ședință de Consiliul Local, ședință în care era programat să se discute  Proiectul de Hotărâre a activității handbalului masculin și feminin. Însă,  proiectul nici măcar nu a fost trecut pe ordinea de zi. Consilierii locali au întors pe toate părțile problema centurii municipiului și au considerat că sunt prea obosiți pentru a mai discuta și despre handbalul bistrițean.

Astfel, după ce s-a reușit alcătuirea unui lot competitiv,  echipa riscă să se desființeze întrucât CSM-ul nu poate susține financiar acestă activitate.

 Vizibil afectat de faptul că proiectul nici măcar nu a fost trecut pe ordinea de zi, directorul Adrian Moldovan ne-a declarat:”Noi, CSM, o să facem tot ce ne stă în putere și tot ce depinde de noi pentru continuarea activității echipei feminine de handbal, care în 14 septembrie va începe campionatul în Divizia A. Așteptăm ca la următoarea ședință de consiliu local o decizie asupra modului dacă vom continua sau nu activitatea handbalului feminin în Bistrița. Vorbesc doar de handbalul feminin deoarece orice decizie s-ar lua pe 26 septembrie este deja prea târziu pentru a reuși să mai facem o echipă masculină competitivă pentru acest sezon”.

 Întrebat ce se va întâmpla în cazul unui vot negativ la următoarea ședință de consiliu local, Adrian Moldovan ne-a declarat:”Dacă pe 26 septembrie răspunsul consilierilor locali va fi unul negativ, foarte probabil că vom fi nevoiți să retragem echipa din campionat deoarece CSM-ul nu poate susține financiar o astfel de activitate în detrimentul celorlalte 9 secții sportive”. L-am întrebat pe Adrian Moldovan care sunt șansele ca acest proiet să treacă votul consilierilor locali, răspunsul fiind unul fără replică:”Decizia existenței handbalului feminin la nivel de senioare pentru sezonul 2013-2014 este una politică pentru că la rândul lui, Consiliu Local este un organism politic”

Leon Buhai, Adrian Linca

 | 431 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *