Competiții sportive de 1 Iunie

Primăria Municipiului Bistrița, în colaborare cu Asociația Județeană ”Sportul pentru Toți”, a organizat o serie de competiții sportive, cu ocazia zilei de 1 iunie. La sediul Clubului Sportiv Municipal, 26 de șahiști s-au înscris în cadrul unui campionat de șah. După două zile de partide de un nivel foarte bun, câștigătorul competiției a fost Paul Rusan. Pe locul al doilea s-a clasat Alexandru Moldovan, în timp ce poziția a treia a fost ocupată de Marius Maier. Competiția a fost dotată cu premii în valoare totală de 2000 de lei. ”Au concurat și în acest an cam aceiași jucători de șah din Bistrița. Concursul s-a desfășurat în sistem elvețian, 9 runde” a declarat Alexandru Moldovan, unul dintre organizatorii concursului.

În cadrul Cupei Primăverii s-a organizat și un campionat de tenis de câmp, la care au participat veterani, amatori și foști sportivi. Din cauza ploii însă, competițiile nu s-au încheiat, urmând ca unele semifinale și finalele să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni. La proba de dublu, perechea Dudașu/Moga (favorita numărul patru) a eliminat în semifinală perechea Stanciu/Cioarec, favoriții turneului, cu scorul de 6/4, 6/4. Cealaltă semifinală de la proba de dublu, Vianu/Buliga ”“ Sărmășan/Remeș se va disputa la sfârșitul săptămânii. De asemenea, la proba de simplu, competiția a ajuns până în semifinale, cele două partide care urmează să se dispute fiind Remeș ”“ Moldovan și Dudașu ”“ Stanciu.

Sport pentru copiii cu dizabilități

Direcția pentru Sport Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Asociația Județeană ”Sportul pentru Toți”, a organizat o serie de acțiuni sportive pentru copiii cu dizabilități. Manifestările dedicate zilei de 1 Iunie s-au desfășurat pe baza sportivă de la Iproeb și la Școala Generală Nr. 2 din Bistrița. Au fost organizate competiții de fotbal-tenis, volei, baschet, badminton, dar și meciuri de fotbal între elevii de la Centrele de Incluziune din Bistrița. Participanții au primit din partea organizatorilor dulciuri, diplome și materiale sportive.

 | 161 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On