CN Școlare de înot: Ștefan Ropan, două medalii de argint în probele individuale, aur și argint la ștafetă!

În perioada 10-11 mai 2014 Ropan Ștefan, împreună cu antrenorul său Horgoș Tiberiu,  președintele Clubului Sportiv Tibi, au fost prezenți la Campionatele Naționale Școlare de înot, competiție desfășurată la Reșița. La competiția organizată de Ministerul Educației Naționale și de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern au participat 203 sportivi născuți 2002-2000 fete și băieți.

Ropan Ștefan a concurat ca de obicei în echipă cu colegii săi de la SSV Suceava.

În probele individuale a obținut două titluri de vicecampion național școlar, la 100 m și 50 m bras.

S-a clasat pe locul 4 la 50 m fluture la doar 4 sutimi de secundă de locul 3, a mai avut al patrulea timp la 50 m liber și s-a clasat pe locul 5 la 100 m fluture.

Echipa de ștafetă formată din Croitor Iulius, Cotos Șerban, Brandis Vlad antrenați de Moscaliuc Cezar la SSV Suceava și Ropan Ștefan antrenat de Horgoș Tiberiu la CS Tibi a devenit campioană națională școlară la 4×50 m liber și vicecampioană la 4×50 m mixt.

Pe baza punctelor acumulate în toate probele categoriei băieți născuți 2002, cei patru au obținut cel mai mare punctaj dintre toate echipele participante.

“Această premieră, prima participare a unui sportiv bistrițean la Campionatele Naționale Școlare de înot s-a încheiat cu rezultate foarte bune pentru noi. A fost un concurs greu, sportivul nostru participând la toate cele 10 probe ale categoriei sale de vârstă.

Îl felicit pentru medaliile obținute, dar și pentru alte locuri bune ocupate.  Mulțumesc antrenorului de la SSV Suceava, Cezar Moscaliuc pentru buna colaborare pe care o avem precum și tuturor care au contribuit la aceste reușite” a spus Horgoș Tiberiu.

 


 | 922 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *