Clubul Sportiv Arcadia: Singura reprezentantă a Bistriței la Sports Festival din Cluj!

Deși încă nu a împlinit un an de la înființare, Clubul Sportiv Arcadia a marcat deja prima sa participare la un turneu de fotbal, luând parte, în weekendul recent încheiat, la Sports Festival organizat la Cluj. Acest grandios eveniment, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate sportului din România, a reunit peste 1.000 de copii și 70 de echipe dornice să-și arate talentul și pasiunea pentru sport.

Pentru tinerii jucători ai Clubului Sportiv Arcadia, această competiție a reprezentat o oportunitate de a-și testa abilitățile într-un cadru competitiv, dar și de a se obișnui cu emoțiile specifice turneelor. Cu toate că au participat pentru prima dată la un astfel de eveniment, micii fotbaliști bistrițeni au avut un obiectiv clar: să se bucure de experiență și să învețe cât mai mult din aceasta, fără a pune presiune pe rezultate.

La finalul competiției, Clubul Sportiv Arcadia a reușit să obțină un punct în urma unui meci încheiat la egalitate, în timp ce celelalte partide s-au soldat cu victorii pentru adversari. Cu toate acestea, experiența acumulată și bucuria de a participa la un eveniment de asemenea amploare sunt de neprețuit pentru puștii clubului bistrițean, marcând un început promițător pentru echipa locală.

Participarea la Sports Festival din Cluj este doar primul pas în călătoria Clubului Sportiv Arcadia, iar lecțiile învățate și amintirile create vor constitui baza pentru viitoare succese. Cu entuziasm și determinare, echipa bistrițeană privește înainte spre noi provocări și oportunități, continuând să reprezinte cu mândrie orașul Bistrița pe scena sportivă, fie ea locală sau națională.

Înscriere în cadrul clubului!

Ambele categorii de grupe au în continuare porțile deschise pentru toți cei care își doresc să le treacă pragul, iar în funcție de anul nașterii, aceștia se pot prezenta la antrenamentele echipei, de la Școala Generală Nr. 4, ținând cont de orarul mai jos afișat:

  • 2016/2017: Marți și Joi de la 17:00-19:00
  • 2018/2019: Luni și Miercuri de la 17:00-19:00

Tiberiu Titieni

 | 650 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *