Claudiu Evi: ”Asta ar fi salvarea sportului românesc! N-am văzut nicăieri așa ceva!”

Mihaela și Claudiu Evi, unii dintre cei mai buni antrenori de handbal juvenil din România, au vorbit astăzi la Bistrița FM despre proiectele pe care le are Gloria la nivel de copii și juniori.

Într-o emisiune moderată de Claudiu Olinca, soții Evi au remarcat importanța pe care clubul Gloria o dă centrului juvenil, mărturisind că așa ceva nu au văzut nicăieri în România.

În proiectul Gloria Junior avem 578 de fetițe (n.a. fără echipele de junioare din campionate), de la 2008, până la 2018, în tot județul.

Prin acest proiect ajungem la niște copiii care altfel n-ar fi avut nicio șansă să facă parte dintr-un colectiv și să poată practica un sport organizat. Acesta este cel mai mare beneficiu, mai mare decât identificarea de elemente care să facă performanță sau de performanța în sine. Pentru noi, devine apoi foarte simplu să ne facem selecția pentru echipele de junioare.

Dacă acest proiect ar fi multiplicat măcar în 4-5 județe, în forma în care se desfășoară aici la Bistrița, cred că ar reprezenta salvarea sportului românesc și nu vorbesc aici doar de handbal. Problema principală a sportului e baza de selecție și prin ce facem noi aici suntem privilegiați. Noi putem face o selecție dintr-o 120 de fetițe din județ doar pentru echipa de junioare 3.

Eu n-am văzut nicăieri așa ceva ce se întâmplă în acest județ. S-a construit o rețea și toată lumea e pro activitate sportivă, de la primar la șoferul microbuzului, încât cred că în următoarea perioadă Bistrița va fi cel mai important pol al handbalului românesc.”, a spus Claudiu Evi, coordonatorul activității juvenile de la clubul bistrițean.

Urmăriți și alte idei interesante din această emisiune AICI: https://www.facebook.com/BISTRITAFM/videos/655839283364166?locale=ro_RO

 | 1.467 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

3 Comments

 1. S-au pricopsit cei de la Gloria cu un individ că Adrian Babutan.Acest individ a falimentat doua cluburi de fotbal(ASA TG MURES și SAGEATA NAVODARI)

  Post a Reply
 2. Antrenorii sunt judecati dupa rezultate.
  In 2023 junioarele 3 antrenate de sotii Evi la Final 8 organizate la Bistrita, au terminat pe locul 7 din 8, iar la junioare 2 la Final 8 desfasurata la Galati, au terminat pe locul 8 din 8 echipe!!!
  Despre ce performante vorbim???
  Se pompeaza niste bani aiurea.
  De fapt totul e politica si voturi. Restul nici ca mai conteaza.

  Post a Reply
 3. Nu-s de acord, nu cred ca trebuie sa judecam lucrurile dupa rezultate, ci dupa caliattea jucatoarelor promovate la loturile echipelor mari (nu trebuie sa fie neaparat Bistrita). Iar aic ma tem ca lucrurile stau mai prost.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *