Clădirea Clubului Sportiv Municipal va intra în reabilitare

 

Clădirea în care își are sediul Clubul Sportiv Municipal, condus de Eleonora Zăgrean, va fi reabilitată termic anul acesta. Autoritatea Națională pentru Sport a alocat fonduri pentru modernizarea clădirii.

Deși în 2008 clădirea de lângă stadionul municipal a fost modernizată și i s-a schimbat toată tâmplăria, anul acesta au mai fost alocați încă 300.000 de lei pentru reabilitarea ei.

Eleonora Zăgrean, directorul CSM Bistrița a explicat pentru bistrițeanul.ro că au fost alocați bani pentru modernizarea clădirii. „Abia ni s-a comunicat aprobarea sumei, nu putem vorbi încă de data când vom începe lucrările. Trebuie mai întâi să facem un proiect și apoi să demarăm licitația. Pentru reabilitarea sediului am primit 300.000 de lei, bani acordați de către Autoritatea Națională pentru Sport”, a declarat Nora Zăgrean.

Florian Constantin, cel care îi va lua locul lui Raoul Zanca în fruntea Direcției Județene pentru Sport și Tineret, instituție în subordinea căreia se află și CSM Bistrița, spune că cel mai probabil de acei bani se vor face lucrări de reabilitarea termică. „Nu știu dacă vor ajunge banii având în vedere că acea clădire are o suprafață foarte mare”, a declarat Florian. 

Potrivit acestuia ultimele lucrări de modernizare a clădirii din Parcul Municipal au fost realizate în 2008, atunci când s-a pus tâmplărie de termopan la toată clădirea. 

Anamaria Cadiș

 | 213 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *