Circ mult, fotbal puțin! Vezi rezumatul partidei Lechința – Bârgău 3-3!

Viitorul Lechința și Heniu Prundu Bârgăului au jucat astăzi pentru primul loc în Liga a 4-a. S-a încheiat la egalitate, 3-3, rezultat convenabil oaspeților, care și-au păstrat fotolul de lideri.

În ciuda celor 6 goluri, jocul a fost unul modest, presărat cu gafe și durități, cu momente jenante pentru orice fotbalist, cu un arbitraj care a enervat ambele echipe și cu un public recalcitrant, mai atent la circ decât de fotbal.

Oaspeții au deschis scorul prin cel mai bun jucător de pe teren, Doru Chifa. Acesta a executat impecabil o lovitură liberă la un fault ușor acordat de arbitrul Gabi Gotea. Gazedele au revenit însă și au egalat prin Ploscar, la numai două minute de la deschiderea scorului. Era minutul 39, unul dintre cele 10-15 de fotbal intens ale acestui meci.

Tot în două minute s-au marcat și golurile 3 și 4. Cornel Pop a țintit excelent un colț lăsat prea liber de portarul Avram la o lovitură liberă de la 30 de metri și a făcut 2-1 în minutul 43. Dar același Chifa a marcat pentru 2-2 în minutul 45, cu concursul portarului , care a scăpat mingea printre picioare.

În partea a doua, Cilean a făcut 3-2 în minutul 53 dar Horga a egalat din nou cu 5 minute înainte de final, cu o scăriță frumoasă peste portar. Partida s-a încheiat cu un roșu arătat lui Cilean la al doilea avertisment, arătat pentru proteste la un fault în atac.

Lechința: Farcaș, Ploscar, Dodea, Moloca, C. Pop, Simionca, Măgerușan, Ștețco, Bodolan, Cilean, Coste. Rezerve: Cherteș, Clapa, Hipi, Cucuiet, Boarescu, Akari, Huciu
Heniu: Avram, V. Ruscău, Ciurea, Cira, Muscar, Anton, Astalâș, Conon, Vaida, Horga, Chifa. Rezerve: Sabo, Purcil, Mateșan, Pop, Ruscău, Monce, Svoboda

Arbitri: Gabriel Gotea, Mircea Dumitrache, Horea Turcu. Observator: Dan Jiga

sportulbistritean.ro

 | 482 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *