CIRC! Două antrenoare bistrițene de atletism s-au bătut la stadion chiar sub ochii sportivilor!

Bătaie între două antrenoare de atletism din Bistrița, Maria Ciobănică Edit Magyarosi. Incidentul s-a petrecut la stadionul "Jean Pădureanu", sub privirile copiilor care se aflau la antrenamente. Maria Ciobănică spune că a fost agresată, a depus plângere la poliție și are certificat de la legist, cu 9 zile de îngrijire medicală.

Maria Ciobănică declară pentru sportulbistritean.ro că se simte "hărțuită" de mai mult timp de antrenoarea Edit Magyarosi. Divergențele au început din cauza sportivului Andrei Domide, care a fost antrenat de Maria și acum e antrenat de Edit. "Ea a vorbit cu părinții copilului și tot îmi cere să îi dau legimitația sportivului. I-am spus că nu e nicio problemă dacă vrea copilul să se antreneze cu ea, dar că legitimația nu i-o pot da eu, legitimația i-o dă clubul. Am vorbit și cu domnul director (n.r- Adrian Moldovan) și mi-a spus că legitimațiile se dau de la club", ne-a declarat Maria Ciobănică.

O altă divergență a fost legată de una dintre sportivele care se pregătesc cu Maria Ciobănică. "Ea i-a spus sportivei mele că nu vreau să o duc la concurs și a chemat-o să se antreneze cu ea. Nu e adevărat că nu vreau să o duc la concurs, sportiva avea hemoglobina scăzută și nu poate participa la acest concurs", spune Maria Ciobănică, sugerând că Edit ar vrea să "îi fure" o sportivă.

Marți dimineața, în urma unei dispute verbale, Edit Magyarosi a lovit-o cu umbrela pe Maria Ciobănică și apoi a împins-o. "Am căzut, m-am lovit foarte tare la spate, la bazin. A venit SMURD-ul, am chemat și poliția", spune Maria Ciobănică. Antrenoarea a depus plângere la Poliție și spune că nu și-a închipuit vreodată că s-ar putea întâmpla așa ceva de față cu copiii pe care-i antrenează. Maria Ciobănică are și certificat medico-legal cu 9 zile de îngrijile medicală în urma leziunilor suferite. Antrenoarea a suferit în urmă cu câteva luni și o operație la inimă.

Contactată telefonic, Edith a recunoscut că a avut loc o altercație pe seama unui sportiv, dar că ea a fost cea agresată și că nu a făcut altceva decât să se apere.

sportulbistritean.ro

 

 

 | 848 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *