Ciocan și Vasile Popa, trași pe linie moartă

– președinții comisiilor de arbitri și disciplină din AJF au fost schimbați cu alții mai tineri și cu altă imagine

În urma recentelor alegeri la Asociația Județeană de Fotbal, au că-zut deja și primele capete. Chiar dacă președintele a rămas același de pes-te 10 ani, șefii comisiilor au început să
fie schimbați. Astfel, la comisia de disciplină, scaunul ocupat în ultimii 8 ani de Vasile Popa a fost preluat de Alexandru Gherman. Președintele Jiga, cel care a inițiat schimbarea, își motivează decizia spunând că era nevoie de o schimbare de imagine. „Nu am ce să-i reproșez lui Vasile Popa legat de corectitudine și aplicarea regulamentelor. Doar la capitolul comunicare, la modul cum se adresa celor care aveau probleme de disciplină îi pot reproșa câte ceva”, ne-a declarat Jiga. De cealaltă parte, Popa zice că nu l-a schimbat nimeni și că s-a retras din motive personale. „Pe mine nu mă schimbă nimeni. M-am retras eu, îi las pe alții mai tineri. Probabil că am deranjat anumiți primari pe care i-am scos afară când veneau pe la comisii și dacă aveau și dacă n-aveau treabă”, spune fostul arbitru, actualmente observator la Liga a doua.
Comisia de arbitri a suferit și ea modificări la vârf, acolo unde Victor Ciocan a fost nevoit să-i lase locul lui Claudiu Ștefă-nuți. Președintele AJF spune că era nevoie de un om tânăr, care să țină mai bine legătura pe internet cu CCA și cu toate modifi-cările ce se petrec în arbitraj. Ciocan se va ocupa de acum doar de observatori, fiind primvicepreședintele comisiei nou înființate prin comasarea fostei comisii de arbitri cu cea de observatori.

Noile comisii AJF:

– de arbitri și observatori: Claudiu Ștefănuți

– de disciplină: Alexandru Gherman

– de competiții: Ioan Ureche

– de copii și juniori: Horațiu Pârțiu

– de fotbal în sală: Grigore Dragoș

– pentru statutul jucătorului: Ioan Ureche

– pentru securitate și omologări: Toma Ivan

– de apel: Titus Feier

– pentru publicitate și relații cu mass-media: Vasile Jimboreanu

Comisia tehnică și comisia pentru fair play: nu au fost definitivate

 | 208 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On