Chifa, premiat de Sportul bistrițean și Sport Company! Jucătorul anului 2011!

Andrei Chifa, mijlocaș al echipei Heniu Prundu Bârgăului, a fost premiat de Sportul bistrițean și firma de echipament sportiv Sport Company cu un trofeu, o minge și un hanorac personalizat.

Festivitatea s-a petrecut înaintea derby-ului Prundu Bârgăului- Feldru. Premiile i-au fost înmânate de către Dan Jiga, președintele Asociației Județene de Fotbal.

În urma unei anchete fără precedent în presa locală, consultând antrenori, ziariști, observatori, arbitri, cititori ai Sportului bistritean de pe net și de pe print, Andrei Chifa a fost desemnat cel mai bun jucător din Liga a 4-a în 2011

După două luni în care Sportul bistrițean a cules date de la o mare parte a oamenilor de fotbal ce participă la acest fenomen în județul nostru, iată care sunt considerați cei mai buni jucători din Liga a 4-a în anul trecut. Pe primul loc a ieșit Andrei Chifa, mijlocașul echipei din Prundu Bârgăului, care a punctat în 5 din cele 6 clasamente. Doar vizitatorii de pe net nu l-au inclus printre primii 5. Însă, decisive au fost opiniile antrenorilor, ziariștilor și cititorilor de presă scrisă, în care Chifa s-a clasat pe prima poziție.

Andrei Chifa a împlinit  25 de ani în martie și s-a născut la Bistrița. A făcut parte din generația lui Dumitru Sigmirean la Liceul cu Program Sportiv. A jucat o finală de Campionat Național și multe turnee final. Joacă mijlocaș la Pr. Bârgăului și a marcat 24 de goluri în acest campionat.

sportulbistritean.ro

 | 295 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *