Cetate-Năsăud, jalnică imitație a meciurilor de altădată

– Voința a scos doar un punct cu Progresul, în ultimele 5 minute, cu un autogol, deși a jucat aproape tot meciul cu un om în plus

Un meci între Voința Cetate și Progresul Năsăud stârnea un interes maxim acum câțiva ani în Liga a 4-a. Cu echipe puternice în teren, cu președinți bățoși pe margine și cu spectatori mulți în tribune, partidele dintre cele două echipe earu sarea și pi-perul campionatului. Dumi-nică, la Orhei, nimic n-a mai semănat cu ce era altădată. Cu o echipă amărâtă, amenințată cu retrogradarea, Voința Ceta-te a arătat mai rău ca nicioda-tă,
iar Progresul Năsăud i-a ținut companie. Gazdele au scos cu chiu cu vai un punct în prelungiri, după ce oaspeții au condus cu 2-0 în minutul 80, deși au jucat cu un om în minus din minutul 15.

Pralea, altă dată vârf de lance la Cetate, a fost eli-minat în primul sfert de oră din echipa năsăudeană, dar Progresul nu avea să resimtă absența lui până pe final. Jucătorii lui Pinca au deschis scorul în inferioritate numeri-că, în minutul 55, Nechiti șutând frumos, din afara careului, la colțul lung.

Cu 10 minute înainte de final Cotuș a scăpat singur și a făcut 0-2, gazdele lăsând senzația că sunt îngenun-cheate. Însă antrenorul jucător Ghiță Negrea a salvat onoarea echipei din Cetate și a forțat golul de 1-2 în minutul 85. În minutul 2 al prelungirilor, la un corner, atacantul năsău-dean Chifa și-a deviat mingea în propria poartă și meciul s-a încheiat la egalitate. Un egal echitabil în cele din urmă, dar destul de rușinos pentru ambele echipe, una mai slabă ca alta.

Arbitraj:

Cosmin Dosan a fluierat destul de bine în această partidă, fără să întâmpine probleme deosebite. A anulat un gol ca și făcut al gazdelor, la o ținere de tricou a lui Berețchi și a procedat re-gulamentar la eliminarea lui Pralea.

Cetate: B. Negrea, Georgiu, Patco, Marica, Suciu,
G. Negrea, Dumitrean, Bozbici, Recean, Beretchi, Beudean. A mai intrat: Chiciudean

Năsăud: Bodiu, Sârb, Ceuca, Pralea, Mureșian, COTUȚ, Simionca, NECHITI, Dragotă, Ordace, Chifa

Arbitri: Dosan Cosmin – Paul Nicolae, Ervin Reman

 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On