Cetate-Monariu 2-2: Vecini, vecini, dar fotbal pe viață și pe moarte!

 Voința Cetate și Steaua Monariu, două echipe din localități vecine, și-au dat sufletul pe terenul din Orhei, într-un duel la coada clasamentului. Gazdele au jucat fără 5-6 titulari, accidentați sau suspendați și cu antrenorul-jucător Ghiță Negrea după gard, sancționat și el pentru cumul de avertismente.

 
Meciul a fost foarte spectaculos, cu multe situații interesante, cu goluri frumoase și ratări de generic. Voința Cetate a deschis scorul prin Petrică Moldovan și a intrat la pauză în avantaj. Jucătorii lui Buzan au egalat imediat după reluare, Bârlean fiind autorul reușitei de 1-1.
 
Golul meciului și unul dintre cele mai frumoase ale acestui sezon în Liga a 4-a a fost reușit de Hara, cu o torpilă de la 25 de metri în minutul 25, 2-1. În minutul 77, oaspeții au egalat din nou, prin Vultur. Finalul a aparținut echipei din Cetate, care a ratat câteva situații bune de a tranșa meciul în favoarea ei. 
 
La spectacolul din teren a contribuit și arbitrul Daniel Ciobănică, după o fază în care a uluit pe toată lumea. El i-a arătat avertisment lui Login de la Monariu și, crezând că e al doilea, a scos cartonașul roșu și l-a trimis pe jucător la vestiare. Dar s-a prins după câteva secunde și a renunțat la eliminare, lăsându-l pe Login în teren. O greșeală mai mult pentru amuzamentul celor prezenți, fiindcă Ciobănică a arbitrat foarte bine în rest.
 
 
Cetate: Ilieș, Hara, Cătuna, Mărcan, Gordea, P. Moldovan, Georgiu, Dumitrean, Varvari, Lonci, Beudean. A mai intrat: Drăgan
 
Monariu: Gianini, Mărginean, D. Login, Burcutean, Darlaci, Vultur, Mureșian, N. Login, Târgoveț, Bârlean, Bota. Au mai intrat: Ilieș, Crețiu, I. Buzan
 
Au arbitrat: D. Ciobănică, F. Covrig, I. Filip. Obs: Adrian Voica
Avertismente: Mărcan, Moldovan- Mureșian, N. Login, Bota
 
Adrian Linca


 | 298 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *