Cei mai buni sportivi bistrițeni, premiați într-o gală maraton (GALERIE FOTO)

 

Cei mai buni sportivi din Bistrița-Năsăud au fost premiați marți, în cadrul unei gale organizate de Direcția Județeanță de Tineret și Sport la Sala Polivalentă, în fața unui public numeros. Evenimentul a durat mai bine de trei ore, în program fiind incluse și demonstrații de tenis de masă, box, karate, judo și lupte greco-romane. Nu au lipsit colindele și dansul sportiv.
 
 
Mulți absenți și multe mențiuni. Foarte mulți dintre sportivii premiați nu au putut lua parte la eveniment, din motive obiective, fiind la concursuri în această perioadă. Au lipsit cei mai buni trei sportivi din județ, Răzvan Martin, Marius Gâscan și Bernadette Szocs. De altfel, dintre primii zece sportivi au fost prezenți pentru a-și ridica premiile doar Marius Berbecar, Ioan Șomodean, Mariana Dumitrașcu și Cristian Bățagă. Au fost acordate, în schimb, peste 40 de mențiuni dar și premii la aproape toți antrenorii din județ, pentru profesori de sport și pentru profesori de sport care au ieșit la pensie anul acesta.
 
 
Politicienii puțini, primarul Crețu a lipsit. La eveniment au fost prezenți președintele Consiliului Județean, Liviu Rusu, prefectul Cristian Florian și vicepreședintele Consiliului Județean, Luca Iancu. A lipsit primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, în locul său fiind prezent viceprimarul George Avram. Ca și anul trecut, s-au acordat premii pentru contribuția adusă sportului mai multor primari din județ, care au lipsit însă de la gală. De asemenea, au fost premiate mai multe ONG-uri și asociații care desfășoară activități sportive dar și de tineret.
 
 
Marius Chiuzan și AS TV, premiații din mass-media. La capitolul mass-media, au fost mai mulți jurnaliști și publicații nominalizate. Instituția media care a promovat cel mai bine sportul a fost AS TV-ul. Premiile pentru promovarea sportului au fost acordate, oarecum surprinzător, jurnaliștilor Marius Chiuzan (jurnalist independent) și Ionuț Capotă (Kiss FM). Pentru promovarea acțiunilor de tineret a fost premiată Roxana Arieșan. 
 
 
 
Augustin Danci
 
 
 
 


 | 286 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *