Ce zice Horațiu Pașca despre înfrângerea de la Roman: ”La final, vom fi în obiectiv”

CSM Bistrița e la a patra înfrângere consecutivă , 35-27 la Roman, după eșecurile cu CSM București, Galați și Zalău. A coborât vertiginos în clasament, unde doar Slobozia, Cisnădie și Galați stau mai prost. Ultimele două vor juca baraj pentru rămânerea în Liga Națională.

Antrenorul Horațiu Pașca pune eșecurile pe seama programului foarte dificil și e încrezător că echipa își va îndeplini obiectivul, adică să se salveze de la retrogradare:

”Sigur că sunt îngrijorat. Sunt îngrijorat de când a început campionatul, fiindcă știu ce înseamnă Liga Națională. Dar până la urmă contează să ne îndeplinim obiectivul și cred că, la final, vom fi în obiectiv”, spune tehnicianul.

În ce privește jocul de la Roman, Pașca susține că ratările au fost principalul motiv al rezultatului. ”Trebuie să ne facem o analiză clară și să vedem ce s-a întâmplat. Am ratat prea mult, din toate pozițiile. Am ratat 5 lovituri de la 7 metri și multe alte faze clare de gol. Când faci așa împotriva unei echipe care și-a propus la începutul campionatului să ajungă în cupele europene, n-ai nicio șansă să câștigi”

Noul secund al naționalei nu spune explicit dacă ar mai avea sau nu nevoie de schimbări în lot, însă lasă să se înțeleagă că nu i-ar fi stricat  ceva achiziții în această iarnă. ”Schimbările în lot sunt benefice, evident. Ele aduc mai multă concurență pe posturi. ”, a mai declarat Horațiu Pașca pentru sportul bistritean.ro

 | 1.546 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *