Ce le-ar face ungurilor un fost fotbalist al Gloriei! A scris asta pe facebook și vezi cu ce s-a ales!

A ajuns în prima ligă timpuriu și a evoluat cu Gloria Bistrița chiar și în cupele europene. A avut talent cu carul, dar probabil că caracterul său mai coleric i-a frânat cariera fotbalisică. Și de la FC Silvania Șimleu a plecat un puțin circ, revenind acasă, la Satu Mare. A promovat cu Olimpia în Liga a II-a, iar acum încearcă o altă promovare spre Liga I.

Până atunci, fotbalistul de 28 de ani a “călcat pe bec” din nou. După cum scrie portalul ziare.com, recent, el a scris cuvinte incredibile despre unguri, pe pagina personală de Facebook. “V-aș gaza pe toți și v-aș pune în lagăre”, au fost cuvintele lui Dan Gavrilescu! Oficialii celui mai important partid maghiar din România a luat atitudine, astfel că Gabor Kereskenyi – deputat UDMR Satu Mare a făcut o plângere la Național pentru Combaterea Discriminării. 

"În municipiul Satu Mare, unul din sportivii clubului de fotbal finanțat de Consiliul Local, a publicat pe pagina de Facebook a Primăriei mai multe comentarii anti-maghiare jignitoare și care instiga la ură împotriva populației de etnie maghiară. Consider că, în anul 2013, este inadmisibil chiar și pentru un cetățean de rînd să publice pe diverse rețele de socializare comentarii jignitoare la adresa vreunei etnii. În acest caz este vorba despre un sportiv care își primește salariul din impozitul plătit și de acei contribuabili pe care el nu îi prea place. Este foarte important să luăm atitudine în fața manifestărilor de acest gen, și se pare că ne aflam la un nou răsărit al acestor retorici ultranaționaliste. Constat că odată cu trecerea alegerilor electorale, unii încearcă prin asfel de manifestări să mențină aceeași atmosferă tensionată", a spus parlamentarul sătmărean, citat de sportulsalajean.ro

 | 1.009 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *