Ce ghinion pe Iosif Ureche! Dacă nu i se întâmpla asta, era pe podiumul național!

Bistrițeanul  Iosif Ureche a ratat de puțin o performanță uluitoare la prima participare în Campionatul Național de motociclism viteză.

Aflat la egalitate de puncte cu Cosmin Costescu înaintea ultimei etape, Ureche avea nevoie doar de o clasare în fața bucureșteanului în această duminică. A reușit să termine înaintea lui în prima cursă a zilei, desfășurată în premiră pe circuitul Motor Park din Adâncata (lângă București) dar etapa de azi a fost dublă și s-a mai concurat o dată.

Cu câteva tururi înainte de final, la un viraj, i s-a desprins slider-ul de pe genunchi (apărătoarea care atinge pământul în curbe) și a fost aruncat în decor. A revenit în forță și a întrecut aproape toți concurenții, dar avea deja o întârziere de 12 secunde. S-a clasat pe 7 față de 5 pe cât a terminat Costescu și în clasamentul general a încheiat la un punct în spatele lui.

”Sunt extrem de dezamăgit. A fost o etapă cât un campionat și am fost atât de aproape de podium. Îmi pare atât de rău, încât îmi vine să mă las”, spune Ureche.

Campion național la superbike a devenit Cătălin Cazacu, urmat în clasamentul general de Ionuț Mistode, Cătălin Costescu și Iosif Ureche.

sportulbistritean.ro

 | 382 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *