Casa EMA sărbătorește 5 ani cu Abonamentul Boboc!

Sâmbăta aceasta, în 1 octombrie, se împlinesc 5 ani de la deschiderea centrului SPA din parc, ocazie cu care Abonamentul Boboc pentru lecțiile de înot vine să răsplătească fidelitatea prietenilor Casa EMA!

Piscina de la Casa EMA găzduiește zilnic ore de înot, sub ghidajul antrenorilor de la Școala de ÎNOT Casa EMA, astfel că este momentul oportul pentru introducerea acestei promoții de lecții de înot. Abonamentul Boboc înseamnă 10 ședințe cu Aleg, Gabi, Florin, Marius, Andrei, Olimpia, Cristel, Horea sau Sorin și e valabil atât pentru adulți cât și pentru copii pentru ambele intervale orare în care se desfășoară această activitate, adică între 12.00-15.00 și 16.00-20.00.

Promoția este valabilă toată săptămâna aceasta, adică din 26 septembrie până duminică, 2 octombrie. Abonamentele pot fi achiziționate de la recepția Casei EMA dar și online, cu cardul, de pe site-ul oficial al Casei EMA – www.casaema.ro.

Prin această promoție Casa EMA speră să atragă un număr cât mai mare de practicanți ai înotului, copiii talentați urmând a fi selectați, cu timpul, pentru a face pasul către sportul de performanță în cadrul Clubului Sportiv Casa EMA.

Înotul practicat corect și regulat ajută la remedierea problemelor cu spatele, unor probleme locomotorii, la creșterea rezistenței cardio-pulmonare sau oxigenarea creierului , printre multe alte beneficii de ordin fizic și psihic. Așa că profitați de Abonamentul Boboc șă le testați singuri!

Vizitați site-ul, pagina de facebook (www.facebook.com/CasaEMA) sau sunați la recepția Casei EMA (0363-401.497; 0773-330.968) pentru mai multe informații despre promoție.

 | 664 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *