Carmen Mican:„Trebuie să lucrăm mai mult pe psihicul jucătoarelor, pe mentalitate!” VIDEO

Carmen Mican, antrenorul echipei feminine de handbal CSM Bistrița, s-a declarat mulțumită de rezultatul partidei cu SCM Pitești, din primul joc acasă în acest an, însă nu și de unele momente din evoluția formației sale.

“De pe bancă e foarte greu. Sunt unele momente în care eu de pe bancă simt ce trebuie să facă dar nu pot să le transmit. Consider că la antrenamente chiar am muncit, dar la momentul jocului se pierd. Trebuie să lucrăm mai mult pe psihicul lor, pe mentalitate, nu vreau să intrăm în teren ca învinse”, a declarat Mican la finalul partidei.

Ea a mulțumit spectatorilor prezenți în sală și nu a vrut să comenteze arbitrajul, care uneori a fost defavorabil echipei noastre. „Victoria este victorie și fetele trebuie felicitate. Le mulțumesc spectatorilor care sunt alături de noi. Ei trebuie să înțeleagă că a fost primul meci acasă, fetele au avut emoții, au așteptat mult începerea returului. Nu pot să comentez arbitrajul, fluierul este la ei. Asta nu trebuie să te acopere pe tine ca sportiv, dimpotrivă trebuie să te înrăiască, să te motiveze”, a mai declarat Carmen Mican.

PARTIDA VA FI DIFUZATÄ‚ INTEGRAL LA AS-TV MARÅ¢I DE LA ORA 16.00

sportulbistritean.ro

 | 707 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *