Campionul Sergiu Costin le-a dat sfaturi copiilor de la grupa lui Sava (Foto/Video)

Căpitanul campioanei, Sergiu Costin, a acceptat invitația antrenorului Constantin Sava de a se întâlni cu copiii de la grupa de 2000 a Gloriei. Fostul jucător al Bistriței le-a dat sfaturi tinerilor fotbaliști cum să-i calce pe urme și s-a antrenat alături de ei.

 
Pe terenul sintetic al Gloriei, Costin le-a vorbit copiilor de 11 ani din grupa condusă de Sava. "Și eu am fost exact ca voi când m-am apucat de fotbal, tot la grupa domnului Sava. Trebuie să fiți serioși să vă ascultați antrenorul și veți ajunge fotbaliști", i-a îndemnart campionul.
 
Apoi a intrat la o miuță alături de ei. "Nenea, nenea, aici, aici…", îi strigau copiii pe teren. Însă Costin nu și-a permis nici măcar un zâmbet, tratând cu seriozitate chiar și această joacă între copii. 
 
Sergiu Costin are 32 de ani și a crescut la grupa de copii născuți în 1978 a Gloriei. A jucat la toate grupele de copii, juniori și tineret iar la 19 ani a debutat în Divizia A. A strâns de atunci peste 200 de meciuri în prima ligă, dintre care 134 de partide pentru Gloria. 
 
Adrian Linca
 
 


 | 387 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *