Campion mondial prezent în Sala Polivalentă! Ce zice Daniel Măeran despre boxul feminin!”

Daniel Maeran, campionul mondial la tineret în 1985 la categoria 57 kg., multiplu campion al României, laureat al Centurii de Aur, a fost ieri la Polivalentă să urmărească meciurile zilei a doua a Finalei Campionatului Național de box. A stat chiar lângă ring, retrăind o parte din emoțiile de sportiv.

Desemnat cel mai bun sportiv al județului în 1985, Maeran s-a întâlnit cu foști colegi de pe vremea când boxa, povestind preț de câteva minute și cu viceprimarul George Avram, arbitru cunoscut în lumea boxului românesc.

Deși gala a oferit câteva meciuri spectaculoase, fostul campion nu a fost prea încântat de boxul feminin. “Nu zic că nu e interesant, dar nu mă prea atrage boxul feminin. Mă mai uitam la tv la fata lui Muhammad Ali (Laila), dar și atunci mă suna Rudel Obreja să mă anunțe că e meciul. E diferența mare între fete și băieți”, a declarat Daniel Maeran pentru Sportul bistrițean.

 Cu toate ca a primit o invitație deschisă de la directorul Adrian Moldovan de a colabora cu CSM-ul, fostul campion mondial a zâmbit misterios, anunțând în premieră că începutul lunii mai ar putea aduce un nou club de box în județul nostru, deschis de el și de un amic de-al lui.

sportulbistritean.ro

 | 2.545 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *