Călin Creangă, Adrian Crișan și Hunor Szocs au făcut spectacol la Bistrița (FOTO)

Călin Creangă, Adrian Crișan și Hunor Szocs au jucat astăzi tenis de masă la Bistrița, în cadrul celei de-a doua ediții a Galaxiei Campionilor. Evenimentul, organizat de Butterfly România și Direcția pentru Tineret și Sport B-N, în memoria lui Gheorghe Bozga, s-a desfășurat în Sala Polivalentă din Bistrița.

 

După mai bine de 20 de ani, Călin Creangă a jucat din nou tenis de masă la Bistrița. Bistrițeanul stabilit în Grecia, dublu campion european la seniori, campion european la cadeți și juniori, a jucat doup meciuri demonstrative în Sala Polivalentă, cu alți doi mari sportivi antrenați de Gheorghe Bozga, Adrian Crișan și Hunor Szocs. În sală s-a aflat și fosta mare jucătoare de tenis de masă, Otilia Bădescu.

 

Evenimentul a durat trei ore, timp în care s-au disputat finalele Memorialului “Gheorghe Bozga” la amatori și la OPEN, iar micii jucători de tenis de masă bistrițeni au oferit o scurtă demonstrație. Punctul cel mai important a fost reprezentat de cele trei meciuri, Creangă, Hunor Szocs și Crișan făcând spectacol în aplauzele bistrițenilor prezenți în tribune.

 

La final, cei trei mari sportivi au acordat autografe fanilor și s-au pozat cu aceștia.

 

Augustin Danci


 | 1.098 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *