Bute, campionul

Lucian Bute rămâne campionul absolut la semi-mijlocie, după ce l-a învins fără drept de apel pe Edison Miranda printr-un upercut scurt la bărbie. Este a cincea ora când boxerul român își apără centura versiunii IBF. Și de această dată, televiziunile din țară nu s-au îngrămădit să mediatizeze meciul lui Lucian și abia pe ultima sută de metri Telesportul a reușit să obțină drepturi de televizare.

După victoria sa din acest week-end, Bute a avut câteva apariții scurte la știrile sportive, însă totul s-a stins rapid. Cum nimeni nu e profet în țara lui, Bute rămâne idolatrizat de canadieni, iar în țară mai auzim de el când mai câștigă vreun meci. Neapărat prin knock-out!

În continuare, Lucian este campionul categoriei, foarte puțin mediatizat în patria-mumă deoarece e băiat de treabă și stă departe de scandaluri! Deci, nu prea face rating! Cu toate că e în vârful piramidei, Lucian Bute are „ghinionul” de a fi discret și serios. Ä‚sta e motivul pentru care campionul nostru e vizibil preț de câteva secunde, numai când își face knock-out adversarii”¦

 | 158 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On