Brumă pe zăpadă! Gloria câștigă primul amical al iernii cu un autogol și un gol marcat de Daniel Brumă.

Desfășurat în condiții de iarnă autentică, pe o ninsoare care nu s-a oprit deloc, jocul cu echipa de Ligă a 3-a FC Municipal Baia-Mare  a avut două reprize a câte 60 de minute, intenția băncii tehnice a Gloriei fiind aceea de a rula întreg lotul de jucători.

De altfel, fiecare jucător a fost folosit 40 de minute, Coroian și Negrean putând vedea astfel la lucru toată echipa. Scorul a fost 2-0 (0-0), scor stabilit printr-un autogol al celor de la Baia-Mare și un gol marcat de Brumă.

”Ne-am prezentat bine după o săptămână grea, cu două antrenamente pe zi. Lucrul îmbucurător este că toți jucătorii răspund bine la efort și nu avem nici o problemă medicală, ceea ce ne permite să avem tot lotul la dispoziție”, a spus la finalul jocului Sandu Negrean.

În pregătiri cu formația bistrițeană sunt și Câmpean ( fost junior la Liberty, ultima oară la Turda) și Pop Alexandru, ultima oară la Sănătatea Cluj.Toți jucătorii au primit liber până luni, urmând ca săptămâna viitoare să se continue cu programul de 2 antrenamente pe zi, iar dacă vremea va permite, Gloria va juca încă două meciuri amicale, joi de la 14.00 cu Jucu și sâmbătă de la 11.00 cu Turda.

sportulbistritean.ro

 | 288 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *