Bronzate, vesele, optimiste! Handbalistele de la CSM Bistrița s-au reunit pentru noul sezon!

Antrenorii Horațiu Pașca și Radu Moldovan au condus astăzi primul antrenament al echipei bistrițene din prima ligă de handbal feminin.

Cu 7 noi achiziții, lotul pare întărit și omogen. N-a fost consemnată nici o absență de la această reunire. Chiar și Oana Chirilă, încă nerefăcută complet, s-a echipat la primul antrenament. Dar a fost mai mult pe post de traducătoare pentru jucătoarea spaniolă Almudena Rodriguez. Singura care n-a fost la fel de relaxată ca toate celelalte fete, fiind la prima ei experiență departe de casă.

În rest, atmosfera a fost destinsă, fetele parcă mai zâmbitoare și încrezătoare ca anul trecut. ”Pretențiile sunt un pic mai mari, obiectivul e ușor mai mare decât cel din sezonul trecut. Am încercat să ne scădem un pic media de vârstă pentru că ne gândim și la viitorul mai îndepărtat. Chiar dacă ne va fi mai greu să ne omogenizăm, am luat-o de la capăt pe un alt drum, cu ușor alte obiective, trebuia să facem ceva diferit”, le-a spus Pașca, printre altele,  la primul discurs din sezonul 2017-2018.

Și-apoi le-a dat în primire preparatorului fizic Lucian Andreieș. Care le-a dezmorțit un pic,ușor, ca la prima mișcare după vacanță.

Urmează o perioadă de antrenamente acasă, până în 23 iulie, când echipa va urca la Colibița, pentru un stagiu de pregătire de șapte zile. Apoi din nou antrenamente la Bistrița, urmând ca primelemeciuri amicale să fie programate în 12-13 august, când va fi prima întâlnire cu publicul bistrițean.

Au venit:

Viorica Țăgean Șuba – portar – U Cluj

Almudena Rodriguez – inter dreapta – Rocasa Gran Canaria (Spania)

Alexandra Orșinschi – extremă stângă – Dunărea Brăila

Nicoleta Dincă – Extremă stânga – de la Corona Brașov

Roxana Cârjan – pivot – Laczpol Gdansk (Polonia)

Andreea Tetean – centru – U Cluj

Bianca Zăgrean – extremă stângă – Minaur Baia Mare

 

Au plecat:

Andrada Maior Pașca

Oana Cârstea

Daniela Crap

Gabi Preda

Simina Vezentan

Marinela Gherman

 


 | 796 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *