Bratu a semnat cu Gloria: „Punem gloanțe pe țeavă!”

Florin Bratu a semnat ieri un contract valabil pentru un sezon cu Gloria Bistrița și a plecat împreună cu trupa condusă de Nicolae Manea într-un stagiu de pregătire de 8 zile în Austria.
 

Cel poreclit “Mitraliera” a mărturisit, într-un interviu pentru gsp.ro, că în actuala stagiune își dorește să redevină golgeterul din anii trecuți.

– Florine, cum ești, ai încărcat "mitraliera" pentru că începe în curînd campionatul?
– (rîde) Stai liniștit că am luat-o cu mine la Bistrița. Fii sigur că o să i se dea frîu liber în campionat pentru că anul trecut nu am prea pus-o în funcțiune. Punem gloanțe pe țeavă.

– Ce ți-ai propus pentru noua stagiune competițională?
– Vreau să mă bucur din nou după golurile marcate, simt această nevoie deoarece la Mediaș s-a cam rupt filmul și nu am prea avut această bucurie. Să știi că eu nu am venit la Bistrișa pentru bani, ci doar pentru dorința de mă lupta și a juca pentru a da satisfacție. Am venit să ajut echipa, știu că se așteaptă foarte mult de la mine pentru că sînt un jucător cu experiență și tocmai de aceea nu vreau să dezamăgesc. De fapt, eu am de luat în primul rînd o revanșă față de mine.

– Cum te-au convins oficialii Gloriei să semnezi cu gruparea condusă de tehnicianul Nicolae Manea?
– Eu am lucrat cu dînsul la naționala de tineret și țin să-i mulțumesc pentru încredere. Împreună cu domnul Pădureanu mi-au spus că au încredere în mine și se bazează pe mine iar aceste vorbe au contat foarte mult în alegerea mea.

– Cum ai găsit nou-promovata?
– Am fost într-un stagiu la munte, iar în această perioadă am avut timp să mă acomodez. Am găsit un grup unit, o atmosferă extraordinară. Mă simt foarte bine din toate punctele de vedere și sper să intru cît mai repede în mecanismele echipei. Sînt foarte optimist.

sursa: gsp.ro

 | 174 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *