Bozga se bate cu Romanescu pentru șefia Federației

Gheorghe Bozga vrea președinția Federației Române de Tenis de Masă. Unul dintre cei mai titrați antrenori de tenis de masă ai României, Gheorghe Bozga vrea să-l detroneze pe cel care ocupă șefia Federației din 2002, Cristinel Romanescu și s-a hotărât pe ultima sută de metri să-și depună candidatura. ”Mi-am depus dosarul în ultima zi. Am luat această hotărâre pentru că este nevoie de o schimbare în cadrul Federației. Mulți cred că e nevoie de o schimbare, dar nimeni nu a avut curajul să ia această decizie. Cred că e o provocare pentru mine”, a declarat Gheorghe Bozga.

Bozga crede că are șanse să câștige

Gheorghe Bozga crede că se bate la egalitate de șanse cu Romanescu. Actualul președinte pare a fi susținut de Constanța și Slatina, în timp ce Bozga este susținut de cluburile din Ardeal. Au drept de vot 72 de persoane, membri ai cluburilor de tenis de masă din România și reprezentanți al cluburilor.

Bozga a pregătit un program, care cuprinde câteva obiective pe care și le-a propus în cazul în care va ajunge președinte. Printre acestea se numără promovarea sportului de masă și de performanță, reducerea taxelor pentru cluburi și pentru sportivi, materiale sportive gratuite pentru sportivi, dar și premierea centrelor pentru rezultatele obținute în fiecare an.

 | 107 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On