K1: Daniel Bolfă reprezintă Bistrița la o gală puternică în Anglia!

Fostul fotbalist Daniel Bolfă, după o experiență în MMA, și-a găsit locul pe ringul de K1, ajungând să lupte într-o gală puternică din Anglia, la categoria de 70 kg, cu un adversar englez foarte bine cotat, Kyle Todd, localnic din Blyth, acesta fiind și locul unde se desfășoară gala, pe data de 24 martie a acestui an. La această gală îi va fi alături și sportivul Suru Bogdan, care va lupta la categoria de 67kg.

În data de 31 martie, Daniel Bolfă are programată participarea la Gala Burebista din Deva, unde se va lupta într-un meci de revanșă, cu un sportiv cu care Daniel a mai luptat anul trecut.

Bolfă a depășit o perioadă mai dificilă din cariera sa, neluptând de un an în stiulul său preferat, K1, dar având mari șanse după aceste două lupte. Dorește să mulțumească antrenorului său Ionel Burduhos, colegilor de la Profesional Fight Gym Bistrița, care sunt pe plan ascendent în perioada aceasta, dar nu în ultimul rând familiei care l-a susținut mereu.

În prezent, Daniel Bolfă este în perioada de pregătire și promite cât mai multe lupte spectaculoase în care va lupta până la capăt. Acesta își exprimă regretul pentru faptul că nu a putut reprezenta România la fotbal, dar pe de altă parte bucuria de a fi reprezentant la K1.

Bogdan Florea

 

 | 7.200 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *