BLITZ – Liga a II-a

FCM Târgu Mureș revine pe primul loc

FC Municipal Târgu Mureș a invins, pe teren propriu, cu sco-rul de 4-0 pe Minerul Lupeni, într-un meci din etapa a XX-a a seriei Vest a Ligii a II-a de fotbal. Golurile au fost marcate de Lupuț (în minutul 7 – a transformat precis o lovitură de la 11 metri acordată după un fault asupra lui Dan Roman), Stere (în minutul 49 – șut din interiorul careului, în urma unei devieri a lui N”™Kongue, și în minutul 72 – scăriță peste portar, după ce a „culcat” din gleznă doi adversari în careul mic) și D. Roman (în minutul 60 – a reluat în plasă un balon respins de goalkeeperul oaspeților la un șut al lui N”™Kongue. În fața a aproximativ 2500 de spectatori prezenți pe stadionul „Transil” din Târgu Mureș, echipa lui Aurelian Băbuțan a arătat astfel: Dănălache – Miclăuș, Bălău, Lupuț, Szilagy – Anton (62-M. Roman), Vârtic – Bițiș, Stere, D. Roman (68- Sfârlea)
– N”™Kongue (67-Vancea). În urma acestui rezultat, FC Municipal Târgu-Mureș revine pe primul loc în clasament, acumulând 37 de puncte.

FC Baia Mare în faliment, dar „nu mor caii cand vor cainii”

Tribunalul Maramureș a decis: FC Baia Mare va intra în procedură de faliment în termen de 10 zile. Conducerea din Dealu’ Florilor nu crede însă același lucru. „Nu mor caii, când vor cainii”, spune președintele Consiliului de Administrație, Dan Hotico. „Ne vom lua un avocat care va formula un recurs. Vom ataca pe toate căile. Vrem să mergem mai departe, mai ales că creditorii au fost de acord să ne păsuiască și să accepte reorganizarea judiciară a clubului. Au vrut și alții să ne taie picioarele, dar ne-am pus altele din lemn și mergem mai departe”, a mărturisit Hotico. Recursul se va judeca la Curtea de Apel Cluj.
Vestea a venit ca o bombă peste gruparea băimăreană. Planurile de viitor erau mari, iar primele realizări au început deja să apară. „Suntem aproape de finalizarea parteneriatului cu AS Roma vizavi de înființarea unei Academii de Fotbal aici la Baia Mare. De asemenea, vrem să achiziționăm un autocar și am cumpărat deja gazonul sintetic pentru terenul 2, cu tribune și bănci. Urmează să îl instalăm în scurt timp și să montam nocturna. Mai mult, am semnat un contract pe 3 ani cu o firmă de echipament sportiv, care va asigura și meciurile de pregătire și cantonamentele băieților, acestea urmând a se desfăsura în Italia. Într-un cuvânt nu vrem să murim!”, spune Hotico.

 | 165 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On