BLITZ – Gloria

Moraes, jucătorul lunii
martie în Liga I

Atacantul brazilian Ribeiro Moraes Junior (23 de ani) a fost desemnat de către Liga Profesionistă de Fotbal, Gamebookers.com (sponsor oficial al Ligii I) și ProSport, jucătorul lunii martie, fiind ales cel mai bun fotbalist al etapei a 22-a și nominalizat în alte două etape. Golgeterul Gloriei a fost premiat în cadrul unei ceremonii desfășurate înaintea partidei cu Dinamo, primind un trofeu și un cec în valoare de 1.000 de euro. Stoichin Marian, un ci-titor ProSport din București, care a votat în această anchetă, a câștigat două bilete VIP la Gloria-Dinamo, un tricou original cu autograful lui Moraes, transport, cazare și diurnă. Acesta a primit de la Moraes tricoul, și i-a înmânat jucătorului premiul.

Coroian, la jocul 350 în
Liga I

Căpitanul și antrenorul secund al Gloriei, Cristian Coroian, a bifat, cu Dinamo, meciul 350 în Liga I. Coroian a intrat în teren în minutul 81, înlocuindu-l pe Keita. Din totalul de meciuri disputate în primul eșalon, Coroian a jucat 257 pentru echipa Bistriței. Cristian Coroian este și golgheterul Gloriei în Liga I, având 60 de goluri în tricoul alb-albastru, din totalul de 83 înscrise in prima divizie.

Gloria a
ajuns la 650 de meciuri în Liga I

Gloria Bistrița a disputat contra echipei Dinamo București meciul cu numărul 650 în Liga I. Primul meci disputat de bistrițeni în prima divizie a fost în 12 august 1990, o partidă încheiata cu scorul de 0-0, acasă, în fața echipei FC Argeș, în prima etapă a sezonului
1990-1991.

 | 335 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On