BLITZ – fotbal

Vasile Popa, observator la
Târgu Mureș

Bistrițeanul Vasile Popa este observator la meciul programat sâmbătă între FCM Târgu Mureș și Minerul Lupeni, din cadrul etapei a XX-a a Ligii a II-a, seria Vest. După ce a realizat doar un punct în primele două partide ale returului, fără să înscrie vreun gol, elevii lui Cosmin Bodea sunt deciși să spargă gheața în jocul de sâmbătă. Aurelian Băbuțan, director general FCM, spune că jocul este foarte important și speră în 3 puncte: „Este îmbucurător faptul că am reușit să aducem jucători noi, pe care cu greu îi mai poți scoate din echipă. Avem dubluri pe posturi și faptul să Sfârlea sau Vancea trebuie să muncescă pentru a prinde forma-ția de bază spune multe”, a declarat directorul bistrițean al mureșenilor.

Gloria antrenată de Ion Nicolae, locul II la un turneu de copii

Copiii Gloriei Bistrița născuți în 2002-2003 și antrenați de Ion
Nicolae au obținut locul al doilea la un turneu care a avut loc la Reghin. Turneul s-a disputat în sistem fiecare cu fiecare, Gloria reușind patru victorii și un egal și disputând apoi finala în compania echipei Mureșul Rușii Munți, finală pe care a pier-dut-o cu scorul de 4-2. La turneu au mai participat echipele Xela Baia-Mare, FC Odorheiul Secuiesc și Kinder Târgu Mureș. „A fost un turneu foarte bun, cu meciuri disputate. Am jucat patru meciuri în prima zi, a fost prea mult pentru copii, care au fost destul de obosiți după aceea și am pierdut finala cu o echipă pe care am învins-o prima dată, în grupă” a declarat antrenorul Ion Nicolae.
Lotul Gloriei Bistrița a fost format din jucătorii: Cristian Neamțu, Andrei Suciu, Kevin Zimmerman, Fla-viu Tullop, Ionuț Mihali, Alexandru Doboș. Adrian Pop, Rareș Sărărvari, Ștefan Petrina, Roberto Petrina, Mihăiță Butuza, Sebastian Moldovan.

Gloria II vrea prima victorie
din retur

Gloria II și Voința Livezile dispută vineri meciurile etapei a 20-a din Liga a III-a, etapă care s-a amânat o săptămână din cauza vremii nefavorabile. Voința Livezile are punctaj maxim până acum în retur și speră să obțină a treia victorie consecutivă. Fără Precup și Gotea, suspendați, formația antrenată de Sandu Borș se deplasează pe terenul formației Unirea Dej. Gloria II a avut un început slab de retur și încearcă să obțină prima victorie din acest an. Echipa antrenată de Gheorghe Hurloi și Gabriel Cârstea primește vizita formației FC Zalău, vineri, 19 martie, cu începere de la ora 15.00, pe terenul de la Iproeb.

 | 165 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On