BLITZ

Fără surprize la TOP 12, Berni pe primul loc

Bernadette Szocs s-a clasat pe prima poziție a podiumului la Top 12, concurs care a avut loc la Târgu Secuiesc. Celelalte două sportive bistrițene, La-risa Magyarossi și Andreea Roșca s-au clasat pe locurile 8, respective 11. La băieți, Răzvan Gălățean s-a clasat pe locul al doilea, în timp ce Rareș Gălățean a ocupat locul al treilea. Al treilea bistrițean legitimat la CSM-LPS, Dan Daniel, a ocupat locul 7. „Sunt rezultate bune, nicio surpriză. La fete, nu a participat Hîrîci și Berni a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului” a declarat antrenorul Gheorghe Bozga.

Sportivi din 7 țări, așteptați la Cupa Bistrița la tenis de masă

Sala de tenis de masă de la CSM Bistrița va găzdui, în perioada, 12-14 martie, Cupa Bistriței, concurs pentru juniori. La competiție sunt așteptați să participe aproximativ 200 de sportivi, din țară și din străinătate. Astfel, vor veni la Bistrița sportivi din Ungaria, Slovacia, Ucraina, Bulgaria, Spania, Serbia și Austria. Cupa Bistrița la tenis de masă este un concurs de tradiție. Începută în anul 1991, competiția a căpătat caracter internațional începând din anul 1999.

Crișan joacă pentru al optulea titlul de campion național

Bistrițeanul Adrian Crișan va participa, în perioada 5-7 martie, la ediția din acest an a Campionatului Național de tenis de masă pentru seniori. De șapte ori campion național, Adrian Crișan, evoluează în Germania și nu a participat anul trecut la Campionatul Națio-nal. Cel mai redutabil adversar pe care îl va avea Crișan la Arad va fi Lucian Filimon. De la Bistrița, vor participa la Campionatul Național și Bernadette
Szocs, Hunos Szocs, Gălățean Rareș și Gălățean Răzvan.

Max Horobeț, la Cupa NCN la tenis de câmp

Bistrițeanul Max Horobeț, sportiv legitimat la Tennis ELP și antrenat de
Iulian Moga, va participa la Cupa NCN, competiție ce va începe în 6 martie la Cluj-Napoca. Horobeț va participa la categoria 12 ani. Cupa NCN este un concurs de categoria a III-a, inclus în circuitul Federației Române de Tenis.

 | 144 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On