BLITZ

Top 12 juniori I la tenis de masă

Șase sportive bistrițeni vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la Top 12 juniori I, competiție ce se va desfășura la Târgu Secuiesc. Astfel, la băieți, vor participa, de la CSM-LPS Bistrița, sportivii Rareș Gălățean, Răzvan Gălățean și Dan Daniel, în timp ce la fete Bistrița va fi reprzentată de Bernadette Szocs, Larisa Magyarassi și Andreea Roșca.

Doar bronz la Naționalele de schi fond

Schiorii bistrițeni, legitimați la CSM-LPS, au obținut cinci medalii la Campionatul Național de schi fond pentru juniori, concurs desfășurat la Cheile Grădiștei. La juniori I, Marian Bura a obținut medaliile de bronz la 10 km clasic și la 20 de kilometric pursuit. Ionuț Păvălean a terminat al treilea la probele de 1,5 kilometri sprint și la 15 kilometri pursuit. Medalia de bronz au obținut bistrițenii și la ștafetă, 3×7,5 kilometri, echipă formată din Ionuț Păvălean, Alin Cioancă și Paul Drăguș. De asemenea, la ștafetă 3×10 km, echipa Bistriței formată din Marian Bura, Teodor Minta și Mihai Cupșa s-a clasat pe locul patru. Antrenorul Rodica Drăguș a declarat că se aștepta la rezultate mai bune în urma acestui concurs. „Am obținut cinci medalii, dar din păcate toate au fost de bronz. Ne așteptam la rezultate mai bune. Toți sportivii noștri puteau mai mult. Și condițiile de concurs au fost mai grele, zăpada a fost moale” a declarat Rodica Drăguș.

Cupa CSM-LPS la schi fond, la Tihuța

La sfârșitul acestei săptămâni, la Tihuța se va desfășura Cupa CSM-LPS la schi fond. La concurs vor participa sportivi de la toate categoriile de vârstă. Până în present, pe lângă
schiorii din Bistrița-Năsăud, și-au
anunțat prezența și sportive din Vatra Dornei și Baia-Sprie.

O nouă grupă de dans la In action

Clubul de dans „In Action” din Bistrița va forma o nouă grupă de street-dance. La cursurile noii grupe, care vor începe în data de 2 martie, vor participa doar începători. Cursurile se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi, cu începere de la ora 19.00, în sala de sport de la Școala Generală Nr. 4. Cursurile cuprind următoarele stiluri de dans: HIP HOP (old school, new school), locking, popping, lyrical (Coregrafie). Taxa este de 30 de lei pe lună.

 | 499 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On