Bistrițenii, multe medalii la Crosul Gabriela Szabo. Vezi aici câștigătorii (FOTO)

Bistrițenii au luat premiile importante la Crosul Gabriela Szabo, ocupând podiumului la mai multe categorii.

 

Astfel, la cea mai important probă, la OPEN, masculin, câștigătorul concursului a fost Cheșcheș Lucian de la CSM Bistrița în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Adrian Trifan, tot de la CSM Bistrița. Ambii sportivi sunt antrenați de Dragoș Mihali. Aceștia au fost recompensați cu sume consistente de bani, 2000, respective 1500 de lei. Și la celelalte categorii, bistrițenii au reușit clasări foarte bune. Astfel, la juniori I, Levente Boitor de la CSM Bistrița s-a clasat pe locul I iar la juniori II Bogdan Motogna de la LPS Bistrița s-a clasat pe locul al doilea.

 

La juniori III, David Linul de la LPS Bistrița s-a clasat pe locul III iar la junioare III Francesca Rus s-a clasat pe locul III iar Bianca Boldiș pe locul al doilea (ambele sportive de la LPS Bistrița). 

 

La copii nelegitimați, feminin, concursul a fost câștigat de Nicoleta Câmpan (Șc. Gen. Coșbuc), pe locul II s-a clasat Andreea Pop (Șieu Măgheruș) iar pe trei a venit Andreea Frim din Feldru. La masculin, concursul a fost câștigat de Richard Kosmer de la Școala Generală Nr. 1 din Bistrița, pe locul II a terminat Raul Florian de la Școala Generală Nr. 5 din Bistrița iar pe trei a terminat Aurelian Pop din Salva.

 

Augustin Danci

 


 | 158 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *