Bistrițencele, 10 goluri în primul meci al României la Trofeul Carpați!

România a debutat cu victorie la Turneul Carpați, care se desfășoară începând de astăzi la Teraplast Arena din Bistrița.

Jucătoarele de la Gloria convocate de selecționerul Florentin Pera au evoluat destul de bine și au contribuit la succesul cu 33-28 asupra Elveției.

Bianca Bazaliu a început excellent partida și a marcat repede câteva goluri în stilu-i caracteristic. În partea a doua a meciului a jucat mai puțin dar în total și-a trecut în cont 6 reușite.

Cristina Laslo a început meciul ca titular a coordonat bine câteva atacuri tricolore și a fost înlocuită în partea secundă, revenind în joc pe final, marcând în total două goluri.

Nicoleta Dincă a început și ea în primul 7, a ratat o aruncare în primul sfert de oră, iar apoi a fost folosită foarte puțin.

Sonia Seraficeanu a intrat în partea a doua a primei reprize, a scos repede un 7 metri și apoi a marcat de două ori.

Yuliya Dumanska a fost cea de-a 4-a opțiune a selecționerului în poarta României, dar a apărat 2-3 mingi grele în minutele de final în care a jucat.

România va mai juca vinery, de la 19.30, cu Portugalia și Sâmbătă, de la 17.30, cu Austria.

Pentru naționala României, antrenată de Florentin Pera, au înscris: Bianca Bazaliu – 6, Crina Pintea – 6, Lorena Ostase – 4, Andreea Popa – 4, Eliza Buceschi – 4, Cristina Laslo – 2, Sonia Seraficeanu – 2, Alexandra Badea – 2, Diana Ciucă – 2, Nicoleta Balog – 1.

 | 675 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *