Bistrițeanul Marius Mușină scrie istorie în Cupa Franței! A ajuns în sferturi!

Marius Mușină și echipa lui din Liga a 5-a, US Granville, produc surprize după surprize în Cupa Franței. Aseară, cu bistrițeanul în centrul apărării, micuța echipă de pe coasta de vest a hexagonului a eliminat în optimile de finală o formație de Liga a doua,  Bourg en Bresse Peronnas.

Scorul a fost 1-0, golul fiind marcat în prelungiri, în minutul 98. Este a doua ispravă de acest gen, după ce în fazele precedente Granville a mai trecut și de Laval, tot din L2. Pe tablou se mai află o echipă de liga a 4-a care joacă în această seară cu Lorient (L1), Sochaux din L2 care a trecut cu 2-1 de Monaco și în rest doar echipe din prima ligă, cum ar fi PSG,  Bordeaux, Nantes, Lyon.

”Sferturile de finala ale Cupei Frantei!! Nu am cuvinte sa descriu aceste momente !! INCREDIBIL, FANTASTIC ,MINUNAT !”, a fost mesajul bistrițeanului la câteva minute după calificarea în sferturi.

Marius Mușină are 34 de ani și joacă acolo de 10 ani. Amai jucat 2 ani la tineretul Gloriei, apoi la Feldru, Prundu Bârgăului,  Năsăud și Someș Gaz Beclean.

Cupa Frantei, optimi

Marți

St. Malo (Liga 4) – Ajaccio (L1) 1-2

Sochauux (L2) – Monaco (L1) 2-1

Granville (Liga 5) – Bourg en Bresse (L2) 1-0

Miercuri

Sarre Union (Liga 4) – Lorient (L1)

Bordeaux (L1) – Nantes (L1)

Troyes (L1) – St. Etiene (L1)

PSG (L1) – Lyon (L1)

Joi

Trelissac (Liga 4) – Marseille (L1)

 | 495 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *