Bistrițeanul Horațiu Pașca, antrenor principal în Liga Națională! A semnat cu Jolidon Cluj!

După despărțirea de Gheorghe Covaciu, „U” Jolidon a reușit într-un timp scurt să-i găsescă un înlocuitor. Astfel, azi a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu tânărul Horațiu Pașca. Acesta a reușit în sezonul trecut să câștige titlul de vicecampion național cu echipa de handbal feminin LPS Bistrița, la grupa junioare I. Ca și jucător, a evoluat pentru echipa din Bistrița, dar și pentru echipa de sub Feleac, scrie site-ul oficial al clubului clujean.

După semnarea contractului, noul antrenor a declarat, pentru site-ul oficial: "Poziția de antrenor al "U" Jolidon mă onorează și mă obligă în același timp. Știu că orașul Cluj este obișnuit cu marea performanță, vin după domnul Covaciu care timp de 8 ani a obținut performanțe extraordinare aducând 5 medalii și o finală de cupă europeană. Sper ca în scurt timp să reușim să creeam o echipă echilibrată în care experiența unor jucatoare de certă valoare să fie îmbinată perfect cu dorința de afirmare și calitățile extraordinare a jucatoarelor tinere.

Consider că brandul "U" este unul dintre cele mai importante, dacă nu cel mai important brand sportiv din țară, totuși să nu uităm și Jolidonul care susține această echipă de mai bine de 10 ani. Sper că încrederea care mi-a fost acordată să fie concretizată și prin rezultate și performanțe pe masură numelui "U" Jolidon. Imi doresc o relație deschisă cu suporterii pentru că din punctul meu de vedere jucătorii și antrenorii vin și pleacă însă identitatea unui club se pastrează datorită suporterilor. Mi-a fost rar dat să văd la meciurile din Champions League, un asemenea public minunat".

Jucătoarele urmează să înceapă antrenamentele luni 1 iulie, urmând să aibă două stagii de pregătire, unul la mare, altul la munte.

sportulbistritean.ro

 | 657 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *