Bistrițeanca Laura Oltean, calificată în grupele Champions League! „E un moment foarte important în cariera mea!”

Handbalista Laura Oltean, crescută și formată la LPS Bistrița,  a mai bifat o mare realizare în carieră: va juca în grupele Ligii Campionilor, după victoria la scor înregistrată de HCM Baia-Mare în fața danezelor de la Team Tvis Holstebro, deținătoare ale Cupei EHF . Băimărencele s-au impus cu 36-23, într-un meci pe care l-au gestionat extraordinar încă de la început, ( min.9 scor 9-0) și au reușit astfel, să se califice mai departe.

„ Am avut parte de două zile pline de surprize, dar nu știam cum aveau să se termine. E a doua oară când joc la un turneu preliminar și a fost cu succes. Sunt foarte bucuroasă și îmi doresc să jucăm la fel de bine și în grupe, chiar dacă diferența este mult mai mare. Jucăm împotriva câștigătoarei Ligii Campionilor de anul trecut, și cu echipe cu care ne-am întâlnit în perioada pregătitoare, dar care ne-au și învins. Poate reușim o figură frumoasă în grupe, așteptăm susținere și înțelegere din partea oamenilor. E prima participare în Liga Campionilor și, dupa aceste 2 zile, cred că lumea așteaptă foarte mult de la noi, asta ne dorim și noi, să ajungem cât mai departe.

  E un moment foarte important în cariera mea și îmi doresc să continui tot așa, cu performanțe cât mai mari și să avem parte de multă sănătate, să putem lupta și să ne putem bucura de reușitele noastre, dar în același timp, să redăm bucurie oamenilor care ne privesc și ne susțin ”, a mărturisit Laura, pentru sportulbistritean.ro.

              HCM Baia-Mare face parte din grupa A și va avea o misiune extrem de dificilă în fața celor de la Gyor, Hypo Viena și Thuringer.

Andreea Suciu


 | 520 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *