Bistrițeanca Laura Oltean a câștigat Cupa României ! De 4 ori vicecampioană, 4 ani la rând !

 

Handbalista Laura Oltean (23 ani), componentă a lotului HCM Baia-Mare, din Liga Națională, a câștigat titlul de vicecampioană  României alături de echipa băimăreană. Astfel, Laura și-a trecut în cont cel de-al 4-lea titlu de vicecampioană, dupa alte trei astfel de trofee câștigate cu fosta sa echipă, U Jolidon Cluj.  Pe lângă acest trofeu, Baia-Mare și-a adjudecat și Cupa României, în urma cu două zile, la Oradea, dupa ce a învins în finală Corona Brasov, cu scorul de 33-26.

              La 23 de ani, Laura se poate lăuda cu performanțe remarcabile la ambele echipe de ligă la care a activat. O fata modestă, veselă și cu capul pe umeri, Laura speră la rezultate și mai bune în sezonul care urmează, dar își dorește cel mai mult, să fie sănătoasă.

             S-a terminat campionatul, esti din nou vicecampioană,  ba mai mult, ați câștigat și Cupa României pentru prima dată în istoria clubului, spune-mi cum te simti ?

             Mă simt foarte bine, e un sentiment foarte plăcut sa câștigi locul 2 și Cupa României, sunt doua trofee pentru care am muncit din greu un an întreg. Am facut multe sacrificii, antrenamentele au fost  grele, dar până la urmă am fost răsplătite mai mult decât speram la începutul campionatului !

            Avem mulți oameni alături, mulți fani care ne încurajează și ne însoțesc în deplasări, e o senzație nemaipomenită atunci când tu îți pierzi încrederea că mai poți câștiga și intervin oamenii apropiați echipei, care te împing practic de la spate și nu te lasă să renunți !

            Pe plan profesional, în Liga Națională, pot să spun că a fost cel mai bun an pentru mine.

            Ești la Baia-Mare de aproape un an, te-ai acomodat repede, dupa cei 4 ani petrecuți la Jolidon? Poți face o comparație, unde ți-a plăcut mai mult?

            Acomodarea nu este o problema pentru mine, sunt deschisă la noi provocări și imi doresc să învăț lucruri noi peste tot unde o să am posibilitatea să joc.

           Au fost momente speciale și la Cluj, unde ,timp de 4 ani, am avut parte de multe bucurii, am jucat calificări pentru Champions League, am jucat în Cupele Europene. Au fost si neplăceri, ca peste tot, dar performanțele, atmosfera din timpul unui meci și colectivul, te fac sa uiți de toate momentele mai puțin plăcute!

           Aici la Baia-Mare am trait alte sentimente, o tensiune continuă pentru fiecare meci și o bucurie enormă pentru fiecare victorie. Suntem un grup de fete tinere, ne întelegem foarte bine, iar orașul este primitor.

           Imediat urmează o scurtă și binemeritată vacanță, ți-ai făcut ceva planuri?

          Da, mi-am facut planuri, o scurtă vacanță în Grecia și pe urmă acasă cu familia. Imi este dor de casă, de oraș și de prietenii mei de la Bistrița.

           Dacă n-ar fi fost handbal, ce te-ai fi văzut făcând?

           Hmmm..Grea întrebare, sincer nu mă văd făcând altceva în momentul acesta, am avut prea multe momente frumoase și încă savurez victoriile obținute. Depinde de ce posibilități aș avea, în funcție de asta, poate mi-aș deschide o afacere sau…oricum, așa cum gandesc acum, indiferent ce aș face, trebuie să-mi placă !

          Ii dorim și noi cât mai multe realizări!  Si ne mândrim că-i de-a noastră, bistrițeancă !

Andreea Suciu


 | 803 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *