Biletul zilei la pariuri: Fă asta și rezultatele tale se vor schimba!

Ne aflăm într-o perioadă în care este dificil să găsim meciurile pentru biletul zilei la pariuri. Din cauza circumstanțelor speciale valabile la nivelul întregii planete, aproape toate competițiile de prim plan au fost puse pe pauză.

Așadar, una dintre regulile importante – nu paria pe ce nu cunoști – va fi ignorată până când totul revine la normal. E bine, totuși, că mai avem pe ce să jucăm. Ba chiar norocul ni se poate schimba, în cazul în care venim după o perioadă mai proastă.

Ca să schimbi în bine rezultatele, trebuie să te concentrezi pe două aspecte: 1. cum să alegi meciurile potrivite din niște competiții pe care poate până acum le ignorai; 2. cum să maximizezi profitul.

În momentul în care scriu aceste rânduri, se mai joacă fotbal în Australia, Belarus, Angola, Palestina, Singapore și Nicaragua. Au rezistat „eroic” competițiile din Turcia și Rusia, care au fost suspendate la zile bune după celelalte competiții europene importante.

Cum să alegi meciurile potrivite

Se păstrează principiul valabil atunci când oferta cuprinde sute de evenimente: prima selecție se face în urma parcurgerii statisticii. Acum este chiar mai ușor, pentru că sunt mai puține meciuri, astfel că cifrele se pot analiza chiar mai în profunzime.

Acolo unde meciul pare echilibrat și nu poți juca acoperit pe rezultat, apelând la liniile asiatice, este indicat să optezi pentru un pariu pe „total goluri”. Dacă te uiți cu atenție, trebuie să descoperi un tipar. De exemplu, poate echipa gazdă a marcat și a primit gol în 5 din ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu, iar în partidele disputate în deplasare de formația cu statut de oaspete se înscriu, de obicei, minim două goluri. Atunci, există o probabilitate mare ca în confruntarea respectivă să se înscrie minim 2 goluri, traduse într-un pariu „peste 2 goluri handicap asiatic”.

Sau poate că observi că echipa X a marcat cel puțin două goluri în majoritatea meciurilor din ultima lună, caz în care se poate opta pentru un pariu pe selecția „X peste 1.5 goluri”.

Am învățat de la pariorii cu experiență că nu este bine să te ghidezi exclusiv pe statistică. Perfect adevărat. Încearcă să găsești cât mai multe informații despre echipe în presa online din țara respectivă, pe Facebook, pe site-urile și conturile de Twitter ale echipelor.

Când afli despre absenți, intră pe site-urile de specialitate și vezi câte meciuri au jucat în acest sezon și câte goluri au marcat, ce medie a notelor au pentru evoluțiile de până acum, ș.a.m.d. În felul acesta, îți poți da seama cât de important este un fotbalist pentru o echipă.

Despre motivație îți poți da seama studiind clasamentele. Chiar dacă oferta este mai săracă, îți recomand să eviți partidele de cupă și meciurile amicale.

Cum îți maximizezi câștigurile

La acest capitol nu se schimbă nimic față de perioada de dinainte de criză. Prima recomandare este să joci online, pentru a evita taxa de 5% din miză percepută pentru fiecare bilet plasat la agențiile terestre. Dacă totuși preferi să joci offline, e bine că poți să vezi pe calculator dacă ai câștigat sau nu, fără să stai să urmărești rezultatele tuturor meciurilor. Procesul de verificare al biletului pariat la Casa Pariurilor, de pildă, durează doar câteva secunde.

Un alt principiu este să pariezi la agențiile de pariuri online cu cele mai mari cote. În ultimul timp, am văzut diferențe imense pentru aceeași selecție, între doi operatori de top. Pentru victoria unei echipe, o agenție oferea cota 1.75, iar alta – 1.60. Vorbim despre o diferență de profit de 15 lei pentru un pariu cu miza 100 de lei. Pentru zece pariuri câștigătoare, este o diferență de profit de 150 de lei, ceea ce nu este puțin.

Nu în ultimul rând, încearcă să profiți de ofertele promoționale ale agențiilor de pariuri online, care sunt la fel de generoase. Sunt acordate în continuare pariuri gratuite, Full Bet-urile, fonduri suplimentare, rotiri gratuite în secțiunea cazino. În acest moment nu mai sunt concursuri de pronosticuri sportive, dar să sperăm că se vor relua, cât mai curând.

 | 1.750 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *