Bilete și abonamente mai scumpe la handbal! Vezi propunerile de prețuri, când se stabilesc și când se pun în vânzare!

După un sezon reușit și după vestea participării în Liga Campionilor, crește și interesul suporterilor pentru echipa bistrițeană de handbal.

Una dintre primele întrebări înaintea viitorului sezon este legată de prețul biletelelor și abonamentelor, dar și de data când se vor pune în vânzare.

Până acum, prețul a fost de 10 lei la orice meci intern sau internațional, iar abonamentul a fost 100 de lei pe an.

Însă mulți dintre iubitorii handbalului își doresc prețuri mai mari de intrare, în speranța că vor avea acces mai ușor la meciuri.

”Nu prind niciodată bilet la meci. Se vând foarte repede și pe net, dar și la casele de bilete. Sunt și multe abonamente vândute, fiindcă prețul e foarte mic și oamenilor le convine să aibă un loc asigurat, chiar dacă ei vin doar la un meci două pe sezon”, spun mulți suporteri, îngrijorați că nu vor putea intra la partidele viitoare.

sportulbistrițean.ro s-a interesat care este situația tichetelor de intrare la Teraplast Arena în vederea noului sezon.

La această oră, conducerea clubului a finalizat o variantă de noi tarife, care vor fi propuse aprobării în ședința Consiliului Județean din 25 iulie.

Ele sunt cu cel puțin 50 la sută mai mari față de sezonul trecut.

Noutatea absolută e la abonamente, care se vor vinde în două variante: doar pentru meciurile din Liga Florilor și varianta premium, cu tot cu partidele europene, diferențiate, în funcție de poziția în sală.

Nu sunt oficiale, deocamdată, dar există șanse mari ca ele să fie votate în forma pe care v-o prezentăm.

Și anume:

Biletul de intrare generală, pentru adulți, în Liga Florilor,  ar putea costa 15 lei, iar la Liga Campionilor 35 de lei.

Biletele la VIP vor fi 50 de lei, respectiv 75 de lei!

Abonamentele vor crește și ele, propunerea clubului fiind diferențiată în funcție de poziția în sală, între 50 de lei (peluză) și 200 de lei (Sectoarele A2, A3; B2, B3 – Rd. 11-14) la Liga Florilor

Dacă vreți un abonament complet, incluzând și meciurile de Liga Campionilor, prețul ar putea fi între 75 de lei (peluză)- 300 de lei (Sectoarele A2, A3; B2, B3 – Rd. 11-14)

Un abonament la VIP ar putea fi 400 de lei la meciurile interne și 500 de lei la toate partidele.

Prețul lojelor ar putea crește și el la 50.000 de lei pe sezon.

Cert este că prima opțiune vor avea cei care au avut abonamente în sezonul trecut și care își vor putea păstra locurile. Pentru ei, va fi deschisă prima sesiune de vânzare, de la 1 august.

După o săptămână, se vor vinde abonamentele rămase.

Echipa antrenată de Florentin Pera se va reuni pe data de 11 iulie, perioada de pregătire culminând cu turneul amical „Poarta Transilvaniei”, unde vor participa Buducnost, Mosonmagyarovar și Besancon.

  • 11 Iul. – 13 Iul.: Reunirea lotului, vizita medicală, teste fizice
  • 14 Iul. – 25 Iul.: Cantonament (la Cheile Grădiștei)
  • 28 Iul. – 01 Aug.: Acțiune de pregătire a echipei naționale (Cheile Grădiștei)
  • 03 Aug.: Amical cu Minaur Baia Mare (la Bistrița)
  • 07 Aug.: Amical cu CSM Iași
  • 08 Aug. – 10 Aug.: Două meciuri amicale cu Mosonmagyarovar (în Ungaria)
  • 16 Aug. – 17 Aug.: Turneu Amical „Poarta Transilvaniei”: Gloria Buzău, Mosonmagyarovar (Locul 3, Ungaria), Besancon (Locul 8, Franța)

Liga Florilor va începe în 1 septembrie, Gloria urmând să joace primul meci la Bistrița, cu HC Zalău.

În Liga Campionilor, Gloria e în grupa A, cu FTC-Rail Cargo (Ungaria), Metz Handball (Franța), CSM București (România), Krim Ljubljana (Slovenia), Storhamar Handball Elite (Norvegia), Nykøbing Falster Håndboldklub (Danemarca), RK Podravka Vegeta (Croația)

 Meciurile se vor disputa tur-retur, așa încât vom vedea la Bistrița 7 partide din această fază.

Meciurile din cele două grupe de câte opt echipe se vor juca între 7-8 septembrie – 22-23 februarie 2025. Primele două clasate se vor califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off eliminatoriu pentru celelalte locuri disponibile.

Adrian Linca

 | 2.565 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Desigur despre caruta de bilete gratuite nu se discuta. Ca ce chestie, toti consilierii judeteni au acces gratuit la jocuri? Faptul ca ei au aprobat buget pentru finantare DIN BANII JUDETULUI, din BANI PUBLICI, nu ar trebui sa le asigure intrarea gratis la meciuri.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *